به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، «احمد پاکت چی» در جشنواره اولین دوره جایزه جهانی دو سالانه کتاب برگزیده نهج البلاغه گفت: مسیر اجرای این جشنواره بسیار ناهموار بود.
دبیر علمی جشنواره اولین دوره جایزه جهانی دو سالانه کتاب برگزیده نهج البلاغه افزود: معرفی نویسندگان برتر، تشویق آن ها، ترویج زندگی علوی، ارتقای سطح شناخت جامعه از سبک زندگی علوی و ایجاد وحدت بیشتر در میان مذاهب اسلامی از اهداف برگزاری این جشنواره بود.
وی ادامه داد: در ابتدا کمیته های علمی در سه گروه آموزه های علوی با تکیه بر نهج البلاغه، علوم نهج البلاغه و مطالعات متنی نهج البلاغه ایجاد شد و شورای عالی علمی از گروهی از چهره های شاخص دانشگاهی و حوزوی محقق نهج البلاغه تشکیل شد.
پاکت چی عنوان کرد: در مسیر اجرای این جشنواره تلاش کردیم که مساله خانگی نباشد و نهج البلاغه را مبنایی برای گفت و گو در سطح بین المللی دیدیم به همین دلیل آثار بین المللی را نیز را بررسی و از آن ها تجلیل گردیم.
وی با اشاره به این که آثار ارسالی به این جشنواره هم تخصصی بودند و هم به گونه ای بودند که مخاطب عمومی داشتند، اعلام کرد: به این دلیل بخش های تخصصی، عمومی و کودک و نوجوان در این جشنواره ایجاد کردیم و آثار دریافتی در این سه بخش بررسی شدند.
دبیر علمی جشنواره اولین دوره جایزه جهانی دو سالانه کتاب برگزیده نهج البلاغه راه اندازی سایت و دعوت از پژوهشگران داخلی و خارجی برای شرکت در این جشنواره را از دیگر اقدامات دانست و تاکید کرد: همچنین تیم هایی را از افراد متخصص خواستیم که تک تک آثار را بررسی کنند و گزارش های اولیه را در اختیار کمیته ها قرار دهند و در آخرین مرحله شورای علمی گزارش های ارائه شده را بررسی کردند.
وی در پایان گفت: بعد از سه مرحله ارزیابی آثار ارسالی به جشنواره جایزه جهانی دو سالانه کتاب برگزیده نهج البلاغه با یک نگاه هدفمند و توام با انصاف، بررسی ها را انجام دادیم. همچنین آثاری با زبان های تاتاری و چینی هم به دست ما رسید و افراد متخصص را برای بررسی آن ها یافتیم.
نظر شما