اجرای دستور العمل ماده 38مالیات برارزش افزوده در آبیک

فرماندار آبیک گفت: بر اساس بند الف تبصره یک ماده 38، مالیات بر ارزش افزوده واحدهای تولیدی و صنعتی آلاینده به شهرداری آبیک اختصاص می یابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، هوشنگ اعلایی، فرماندار آبیک، امروز ( 1 آبان) در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان آبیک در سالن اجتماعات فرمانداری، اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته از سوی مسئولان استانی به ویژه حجت الاسلام ابوترابی فرد، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک، ماده 123قانون برنامه پنجم توسعه به تصویب رسید که بر اساس آن عوارض مالیاتی واحدهای آلاینده به ویژه کارخانه سیمان به شهرداری اختصاص می یابد.


وی ادامه داد: اجرایی شدن دستور العمل پرداخت عوارض به شهرداری از سوی وزارت اقتصاد و دارایی صادر شده است که با تشکیل کمیته ای در این زمینه در استان قزوین این امر تحقق می یابد.


فرماندار آبیک تاکید کرد: شهرداری باید با ایجاد بسترهای لازم با توسعه فضای سبز در راستای کاهش آلایندگی کارخانه سیمان آبیک تدابیر لازم را بیندیشد.


اعلایی با اشاره به آلایندگی کارخانه سیمان و آسیب های زیست محیطی و بهداشتی این کارخانه برای مردم، اظهارامیدواری کرد: با اجرایی شدن ماده 38مالیات بر ارزش افزوده، بتوانیم در راستای صیانت از حقوق مردم نجیب وشریف مردم شهرستان گام های ارزنده ای برداریم.


وی ادامه داد: با اجرایی شدن دستور العمل مذکور و راهکار قانونی و منطقی با فراهم آوردن زیرساخت های لازم، شهرستان آبیک در آینده نزدیک به قطب صنعتی و کشاورزی تبدیل می شود.


این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به بازنگری سند توسعه و آمایش منطقه ای برای ارتقای شهرستان در زمینه های لازم از تجارب و مشاوره های علمی کارشناسان استان های مجاور و ارتباط تنگاتنگ با مسئولان استان ها بهره لازم را خواهیم برد تا با عزمی جدی در راستای ارتقای سلامت و بهداشت مردم تلاش کنیم.


فرماندار آبیک گفت: مسئولان باید با ارائه راهکارهای لازم در رفع مشکلات زیست محیطی و بهداشتی موجود در شهرستان برنامه ریزی کرده تا با خدمت رسانی مطلوب، رضایت مردم را کسب کنند.


اعلایی یادآورشد: ما به فکر ارتقای سلامت و بهداشت هستیم لذا هر کسی که بخواهد قانون شکنی کند برای رسیدگی به مقامات قضایی ارجاع خواهیم داد تا در حق مردم جفا نشود.


مهندس حشمت الله کوثری، رئیس اداره محیط زیست آبیک نیز در این جلسه با بیان اینکه صنعتی شدن شهرها همیشه پیامدهایی را برای مردم به همراه دارد، افزود: آلودگی های زیست محیطی، منابع آب، خاک و هوا را تهدید می کندکه البته سلامت مردم را نیز به خطر می اندازد.


وی ادامه داد: متاسفانه طبق مدارک و اسناد موجود، آلایندگی کارخانه سیمان بالاتر از حد استانداردهای بهداشت و سلامت است که مسئولان باید برای رفع این مشکل به طور جدی تدابیر لازم را بیندیشند.


این مسئول خاطر نشان کرد: بوی نامطبوع خوراک و فضولات دامداری ها شکایات مردمی را به همراه داشته است که با توجه به ایجاد فضای سبزبرای رفع مشکل موجود،مسئولان دامداریها هیچ اقدامی نکرده اند.


کوثری تصریح کرد: مسئولان ذیربط باید برای بی خطر سازی زباله های بیمارستانی، دفن زباله های روستایی و شهری، پیشگیری از تجمع حشرات موذی و سگ های ولگرد در زباله ها و رفع مشکلات زیست محیطی که آب های سطحی و غیر سطحی و خاک را تهدید می کند تلاش کرده و گام های ارزنده ای بردارند.


گفتنی است، در این جلسه مسئولان شهرستان آبیک بر اجرای طرح جامع مدیرت پسماند اعم از شهری و روستایی و صنعتی، خروج گوسفندداران داخل شهر به خارج از شهر، تعیین زمین مناسب برای دفن زباله استاندارد، مدیریت پسماندهای پزشکی و رفع مشکلات زیست محیطی شهرستان تاکید و نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

 

پایان پیام/

کد خبر 77281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha