جامعه از آموزش های عالی مهارتی شناخت کافی ندارند

صالحی عمران گفت: آموزش های عالی مهارتی می توانند در پیشرفت کشور موثر باشند اما جامعه هم اکنون از آموزش های عالی مهارتی شناخت کافی ندارد و باید در این حوزه فعالیت های فرهنگی صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «ابراهیم صالحی عمران» در نشست تبیین برنامه های آتی دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه شکل گیری آموزش های فنی و حرفه ای و ارتقای آن در جامعه نیازمند آموزش های فرهنگی است، گفت: در کشور ما هنوز آموزش های عالی مهارتی نزد خانواده ها، دانشجویان و دانش آموزان جا نیفتاده است و برای اینکه این حوزه از لحاظ کمی و کیفی رشد پیدا کند باید در حوزه فرهنگی بر روی آن کار شود.

 

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه شناخت دانشگاهیان نیز از آموزش های فنی و حرفه ای بسیار محدود است، گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا افراد پس از دوره دبیرستان و با دیدن آموزش های مهارتی جذب بازار کار می شوند و مانند ایران همه به دنبال آموزش های عالی نمی روند.

 

وی با بیان اینکه در جامعه شناخت کافی از آموزش های عالی مهارتی وجود دارد، گفت: آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه باید اقدامات اصلاحی را برای ایجاد شناخت از آموزش عالی مهارتی در دستور کار خود قرار دهد.

 

صالحی عمران افزود: ورود به دانشگاه مهارتی هم هدایت و هم برنامه می خواهد که باید رسانه های جمعی با پرداختن بیشتر به این حوزه فعالیت خوبی از خود نشان دهند.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون 170 دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور فعال هستند، گفت: نظام آموزش عالی مهارتی می تواند آثار فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی را در جامعه داشته باشند.

 

وی گفت: در جامعه ای که افراد مشکل درآمدی دارند از لحاظ امنیتی و سیاسی با مشکل مواجه می شوند و ضرورت اقتصادی نیاز به آموزش های مهارتی را در جامعه بیان می کند و توجه به آموزش های عالی مهارتی جزو مشخصه های پیشرفت کشور می باشد.

 

صالحی عمران با بیان اینکه یکی از مهمترین شرایط جذاب کردن دانشگاه فنی و حرفه ای نزدیک کردن دانشجویان به بازار کار است، افزود: بسیاری از برنامه های درسی این دانشگاه تا مهر بازنگری شده تا با نگرش به بازار کار نیروهای ورودی به این دانشگاه را بتوانیم آموزش دهیم.

 

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه حدود 80 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه خود کارآفرین شده و فعالیت شخصی انجام می دهند، گفت: ما نیازمندیم در این دانشگاه آموزش به اقتصاد نزدیک شود و برای همین 16 مرکز نوآوری ایجاد شده تا در قالب آن آموزش ها به نوآوری تبدیل شوند که دانشگاه با همکاری معاونت علمی در حال فراهم کردن اکو سیستم کارآفرینی می باشد.

 

وی افزود: بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب نیز در برنامه های راهبردی این دانشگاه دیده شده است چرا که هیچ چیز در کشور مهم تر از ساخت نیروی انسانی نیست و نقطه ضعف ما نیز می تواند عدم برنامه ریزی برای تربیت نیروی انسانی باشد.

 

 

کد خبر 772584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha