راهکارهایی برای حفظ آثار زیارت امام حسین(ع)

دعا یعنی برقراری ارتباط با خدا و یا گوشه‌ای را برگزیدن و خلوتی با خدای خویش داشتن. در این خلوت انسان باید نسبت به بدی‌های خود به درگاه خدا اعتراف کند و درصدد اصلاح آنها باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «سیدمحمدرضافقیهی» در گردهمایی دانشجویان و دانشگاهیان در کربلای معلّی راهکارهای حفظ آثار زیارت را برای دانشجویان تشریح کرد.

بنابراین گزارش در گردهمایی دانشجویان و دانشگاهیان در کربلای معلّی که با حضور کاروان‌هایی از استان‌های کرمانشاه، تهران، خراسان رضوی، کرمان و سیستان و بلوچستان برگزار شد، رئیس ستادعمره و عتبات دانشگاهیان ماه رجب، شعبان و رمضان را ایام دعا و مناجات با پروردگار عالم دانست و گفت: دعا یعنی برقراری ارتباط با خدا و یا گوشه‌ای را برگزیدن و خلوتی با خدای خویش داشتن. در این خلوت انسان باید نسبت به بدی‌های خود به درگاه خدا اعتراف کند و درصدد اصلاح آنها باشد، این امر باعث می‌شود زمینه‌های رشد و اصلاح رفتارهای گذشته برای فرد ایجاد شود.

وی اظهار کرد: فردی خدمت آیت‌الله ناصری رسید و عرضه داشت در این ایام خاص بهتر است چه دعاهایی به درگاه الهی داشته باشیم که ایشان فرمود: من نیز این سوال را از مقام معظم رهبری پرسیدم که از میان تمام دعاهای وارد شده کدام یک بهتر است؟ رهبر معظم انقلاب فرمود من هم این سوال را از امام خمینی (ره) پرسیدم. امام خمینی(ره) فرموده بود یکی از بهترین دعاهایی که باید ارتباط‌مان با آن قطع نشود، مناجات شعبانیه است.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اضافه کرد: مناجات شعبانیه صرفاً برای ماه شعبان نیست بلکه می‌توان در تمامی ایام سال از آن استفاده کرد. دومین دعایی که امام راحل سفارش کردند، دعای کمیل بوده است.

وی افزود: دومین سوالی که از آیت‌الله ناصری پرسیده شد، این بود که چکار کنیم تا آثار و برکات سفرهای زیارتی حفظ شود؟ ایشان چهار راهکار ارائه کردند که نخستین آن اهمیت دادن به نماز، آن هم اول وقت، با حضور قلب و به جماعت است. دومین سفارش ایشان انس با قرآن کریم است؛ قرآنی که شفاء است و ما در آیه 57 سوره یونس درباره آن می‌خوانیم: «يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَ شِفَاءٌ لِّمَافِي الصُّدُورِوَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ».

حجت‌الاسلام والمسلمین فقهی با اشاره به آیه «وَإِذَا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ جَعَلْنَا بَيْنَكَ وَبَيْنَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِحِجَابًا مَّسْتُورًا» گفت: خداوند متعال به وسیله تلاوت قرآن بین ما و کسانی که می‌خواهند به ما ضربه بزنند دیوار و حائلی ایجاد می‌کند. بیاییم حداقل روزی 50 آیه در طول روز تلاوت کنیم که البته این نیاز به برنامه‌ریزی دارد، این سفارش خود اهل بیت (ع) است و شایسته است به آن عمل کنیم.

وی ادامه داد: سومین راهکار برای حفظ آثار زیارت توسل به وجود مقدس حضرت ولیّ‌عصر (عج) است. توسل به ایشان یعنی خود را در محضر ایشان بدانیم و این یعنی حیا کنیم از اینکه در محضر ایشان به سمت گناه ، بی‌ اخلاقی و بی تقوایی برویم.

 

 

 

کد خبر 772557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha