خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: روسای پژوهشگاه های حوزه و دانشگاه و علوم اسلامی امام صادق(ع) طی دیدار روز گذشته (شنبه، 18 اسفندماه) به بررسی زمینه های همکاری و تعامل دو مرکز در حوزه علوم انسانی با رویکرد اسلامی پرداختند.
بنابر این گزارش، در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین «حکیمیان» ضمن خوشآمد گوئی بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از نهادهای موفقی است که هم در پروژه های نظامی و هم در پروژه های علمی به صورت سیستمی فکر و عمل می کند و در این عرصه کارنامه موفقی از خود به جای گذاشته است.
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اضافه کرد: البته در کشور ما ظرفیت بسیار بالایی برای انجام امور از جمله کار علمی در زمینه علوم انسانی اسلامی وجود دارد و لازم است برای بهره برداری از آن ظرفیت دیوارهایی را که بین موسسات علمی چیده شده است، حذف کنیم و بتوانیم همدیگر را ببینیم و ظرفیت ها را به هم اضافه کنیم. آقای نگارش را از نزدیک می شناسم و آمادگی لازم جهت تعامل و همکاری با پژوهشگاه امام صادق(ع) را داریم و از هر گونه تبادل علمی استقبال می کنیم.
وی با اشاره به نیاز «برنامه تحول علوم انسانی» به هشت هزار عنوان کتاب، گفت: با توجه به بستر علمی موجود در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ظرفیت پژوهشگاه امام صادق(ع) می توان با تعامل و همکاری در حد توان گام های موثری در این راه برداشت.
حجت الاسلام حکیمیان با بیان اینکه در «مرکز مشاوره خانواده» علاوه بر برگزاری کارگاه های تخصصی در حوزه روانشناسی، خدمات مشاره ای خوبی به عموم مردم در زمینه خانواده و موضوع درمانگری معنوی ارائه می شود، آمادگی لازم این مرکز را برای ارائه خدمات به خانواده های زحمت کش نیروهای مسلح، اعلام کرد.
رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن قدردانی از فداکاری های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کشور عراق و سوریه تأکید کرد: وظیفه پژوهشگاه ها است که از این دستاوردها حمایت علمی کنیم و این ظرفیت در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه موجود است و حاضریم از برادران عرب زبان مسلمان خود در موضوعات علمی پشتیبانی کنیم.
در ادامه «نگارش» ضمن تبریک به مناسبت انتصاب دکتر حکیمیان به ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: پژوهشگاه امام صادق(ع) با حدود چهار دهه فعالیت بیش از یک هزار عنوان کتاب تدوین و چاپ کرده است. این پژوهشگاه که وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، نیازهای علمی نیروهای مسلح اعم از سپاهی ارتشی و انتظامی را در موضوعات عقیدتی و سیاسی تأمین می کند.
رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با اشاره به اینکه در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) هیچ پروژه ای علمی بدون کاربر وجود ندارد و تمامی تحقیقات با توجه به نیاز نیروهای مسلح تهیه و اجرا می شود، ابراز کرد: از کارهای اشتراکی با پژوهشگاه حوزه و دانشگاه استقبال می کنیم.
در ادامه «کافی» معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز بیان کرد: یکی از نیازهای اساسی علمی کشور تدوین دانشنامه علم دینی است که می بایست اطلاعات مرتبط به علم دینی به صورت جامع و کامل در یک مجموعه با همکاری مراکز مختلف علمی تدوین و نگارش شود.
در این دیدار علاوه بر کافی، شجاعيان، معاون توسعه مدیریت و منابع و داداش نژاد، رئیس پژوهشکده علوم اسلامی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و آقایان سفیدرو، معاون پژوهشی، حجت الاسلام والمسلمین یوسفیان، رئیس پژوهشکده الهیات و زمانی، رئیس پژوهشکده سیاسی از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) حضور داشتند.
نظر شما