کانون های فرهنگی و هنری پیوند  جوانان با مسجد است

حجت الاسلام تجدد با بیان اینکه کانون‌های مساجد پیوند دهنده بین مسجد و جوانان هستند، گفت: کانون و مساجد در اوایل انقلاب تا کنون باعث پویایی، بالندگی، مقاومت و روحیه مردم بودند.

حجت الاسلام «کمال تجدد» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت با تاکید بر اینکه «مساجد» ضربان قلب فرهنگی در زمان طاغوت بودند، اظهار کرد: اگر مساجد و فعالیت‌های فرهنگی در آن نبود، انقلاب شکل نمی‌گرفت.

امام جمعه سنگر تصریح کرد: همین کانون، نورافشانی و تاثیرگذاری آن بعد از انقلاب هم وجود دارد و در زمینه دفاع مقدس می‌بینیم که مساجد محل جمع‌آوری کمک‌های مردمی در اوایل انقلاب به شیوه‌های مختلف بود.

وی بیان کرد: هر وقت مشکلی ایجاد می‌شد مردم را در مسجد جمع کرده و آنها را توجیح می‌کردند.

تجدد ادامه داد: در دوران جنگ در مساجد کار با اسلحه را به مردم یاد می‌دادند تا زمانی که نیاز بود بسیجی‌ها به جنگ بروند بتوانند از این سلاح‌ها استفاده کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه اکنون در «گام دوم انقلاب» مقام معظم رهبری فرمودند که «جوان‌ها باید اقتصاد را بسازند و سیاست نه شرقی و نه غربی را دنبال کنند و فرهنگ را بسازند»، گفت: اخلاص در جوان‌ها زیادتر است.

تجدد با اشاره به اینکه بعد از گذشت زمان که انسان پا به سن می‌گذارد، اخلاصش کم می‌شود، افزود: وقتی انسان به دنبال منافع شخصی می‌رود، اخلاصش کمرنگ شود.

وی اضافه کرد: جوان‌ها مخصوصا جوان‌های دهه پنجم انقلاب اخلاص پاک خودشان را دارند و این نیت‌ها برای اینکه ترقی پیدا کنند و به پویایی و به‌روز بودن برسند، نیاز به کانون‌های مساجد دارند تا زائده اخلاص‌ها گرفته و توجیه شوند.

 

تجدد در ادامه به انتظاراتی که مقام معظم رهبری از جوان‌ها دارند اشاره و خاطرنشان کرد: نشست‌ها و روشنگری‌هایی که در کانون‌های مساجد انجام می‌شود همگی دست به دست هم مانند دو بال، حرکت قوی را ایجاد می‌کنند که جوان‌ها بتوانند از قدرت روحی و جسمی خودشان برای اهداف بلند انقلاب حرکت های بسیار وسیعی را انجام دهند.


وی اذعان کرد: این کانون و مساجد در اوایل انقلاب باعث پویایی، بالندگی، قوت‌دل، مقاومت و روحیه مردم بود و اکنون در گام دوم انقلاب که گام سازندگی فرهنگی، اقتصادی، سیاسی است، باز هم باید این مسیر ادامه پیدا کند تا جوان‌ها در دهه پنجم انقلاب با قدرت روحی و جسمی خود به اهداف بلند انقلاب نائل شوند.

امام جمعه سنگر در ادامه با اشاره به فعالیت ۱۵ کانون فرهنگی هنری مساجد در بخش سنگر، در خصوص کیفیت برنامه‌هایی که در این کانون‌ها برگزار می‌شود، اظهار کرد: وقتی بنده آمده بودم قبل نماز جمعه و قبل از اینکه نهاد جمعه شکل بگیرد فقط ۲ مسجد امام جماعت داشت که اکنون هر مسجد شهر دارای امام جماعت شده است.

وی اضافه کرد: اگر خلاء‌های مدیریت فرهنگی در مساجد و کانون‌های فرهنگی وجود داشت این خلاءها یکی بعد از دیگری با حضور امام جماعت و کسی که آگاهی دینی دارد، برطرف می‌شود.

تجدد همچنین اظهار امیدواری کرد: گام دوم انقلاب نیز در بخش سنگر برداشته می‌شود و ما نیز باید بتوانیم همراه انقلاب، فرهنگ انقلابی، روحیه و تعهد انقلابی را بیشتر در کانون‌ها پویا، زنده و بالنده احیاء کنیم.

کد خبر 772188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha