حجت الاسلام رودبارانی با اشاره به اینکه در سال 1370 با پیشنهاد حجت الاسلام قرائتی به مقام معظم رهبری ستاد اقامه نماز شروع بکار کرد، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: بر همین اساس در استان ها هم دبیرخانه ای با عنوان ستاد اقامه نماز تاسیس و مشغول به فعالیت شد.
رئیس ستاد اقامه نماز استان مرکزی با بیان اینکه برنامه های ستاد در سطح کشور در بخش های فرهنگی، آموزشی، نظارت و ارزیابی یاوران نماز و خیرین مسجد ساز اجرا می شود، افزود: در بخش برنامه های فرهنگی 7 برنامه را در سال گذشته داشتیم که عبارتند از نشست های نماز شناسی و شیوه های دعوت به نماز که 150 گفتمان برای گروه های مختلف برگزار شده است.
وی برگزاری مسابقه کتابخوانی برای دانش آموزان و عموم مردم، اجرای برنامه های فرهنگی و ترویجی نماز در مناسبت های ملی و مذهبی برای عموم، نشست های دانشجویی و کارکنان دانشگاه 5 نشست، اجلاس استانی با رویکرد شیوه های دعوت به نماز ، برگزاری جلسات شورای اقامه نماز به ریاست استاندار مرکزی، برگزاری جلسات پیش اجلاس با رویکرد نماز شناسی و شیوه های دعوت که 75 نشست دانش اموزی و دانشجویی و عمومی برگزار شده را از دیگر برنامه های فرهنگی این ستاد دانست.
این مقام مسئول به حضور اساتید مجرب به منظور تبیین فرهنگ نماز قبل از برگزاری اجلاس اشاره کرد و گفت: با تلاش ستاد اقامه نماز 9 نفر از اساتید مرکز تخصصی نماز در مساجد، مدارس و دانشگاه ها و حتی زندان ها قبل از اجلاس برنامه داشتند.
حجت الاسلام رودبارانی همچنین به اجرای برنامه مراسم نکوداشت تکلیف در مدارس و دستگاه های اجرایی اشاره کرد و خاطر نشان کرد: 30 برنامه جشن تکلیف با همکاری آموزش و پرورش داشتیم که تلاشمان این بوده که جشن های تکلیف را یکپارچه سازی کنیم که موفقیت آمیز بوده است.
رئیس ستاد اقامه نماز استان مرکزی همچنین به برنام های آموزشی ستاد اقامه نماز اشاره کرد و بیان کرد: برگزاری یک دوره تربیت مربی کودک و نوجوانان و خانواده، برگزاری دوره آموزشی مهارت نماز و صنوف که دو دوره برگزار شده، کارگاه های آموزشی نماز و خانواده مطهر 2 کارگاه، دوره آموزشی توانمند سازی مربیان پایه سوم مدارس دخترانه دوره اول دو دوره برای 80 نفر از جمله این برنامه ها بوده است.
وی برگزاری کارگاه آموزشی فرهنگ سازی نماز در خانواده دو کارگاه برای مدرسین آموزش خانواه، دوره آموزشی توانمند سازی شیوه های انس کودک و نوجوان با نماز 2 دوره ویژه مربیان کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دوره آموزشی مربیان و معاونین پرورشی توانمند سازی فرهنگیان امام جماعت مدارس، برنامه های یاوران نماز، نشست های فصلی یاوران نماز که 5نشست برگزار کردیم، کانون های یاوران مدارس حوزه های علمیه خواهران و برادران 6 نشست، دوره آموزش قرآن، نماز و مهدویت که 8 کلاس برای دانشجو معلمان کارشناسی پیوسته ورودی 94 برگزار شده، برگزاری جلسه آموزشی توجیهی و تجلیل از یاوران نماز را از دیگر برنامه های آموزشی دانست.
حجت الاسلام رودبارانی همچنین به برنامه های نظارت و ارزیابی اشاره کرد و گفت: در این بخش نظارت و ارزیابی 74 دستگاه اجرایی بر عهده این نهاد است که در بحث نظارت و ارزیابی در تهران ستاد با وزارتخانه ها تفاهم نامه دارد و این ها به استان ها ارسال می شود و ما با بومی سازی این تفاهم نامه محور برنامه های و ارزیابی دستگاه ها را مشخص و به ارزیابی می پردازیم.
وی ضمن تقدیر از همدلی و مشارکت همه دستگاه ها با ستاد اقامه نماز گفت: استاندار مرکزی فعالیت های گسترده ای با ستاد اقامه نماز داشته و کمک های شایانی را به این مجموعه کرده است همچنین ستاد اقامه نماز در سال قبل جایگاه خوبی از نظر امتیاز داشتند و این هم به خاطر تلاش بزرگوران است و می طلبد بهتر و بیشتر کار کنیم.
رئیس ستاد اقامه نماز استان به نمازخانه ها و مساجد بین راهی اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از بحث های نظارت و ارزیابی، تجهیز مساجد و نمازخانه های بین راهی است و امسال برنامه های فرهنگی، ترویجی و .. برای حضور مسافران در این مکان ها خواهیم داشت.
حجت الاسلام رودبارانی همچنین به حمایت از ساخت مساجد مناطق محروم استان که با حضور و حمایت خیرین مسجد ساز انجام می شود، اشاره کرد و گفت: باید با همکاری و همدلی هر چه بیشتر مجمع خیرین مسجد ساز را فعال کنیم و بتوانیم برای مناطقی که نیازمند مسجد هستند به تهیه و ساخت مسجد بپردازیم.
این مقام مسئول ادامه داد: در سطح استان به ویژه در مناطق محروم و روستایی کمبود مسجد احساس می شود که باید خیرین را به این مهم هدایت کنیم.
نظر شما