رشته ای که چرخ های زندگی را  می چرخاند

او رشته «خیاطی» را انتخاب کرده است. رشته ای که آینده خود را با آن ترسیم می کند.ترجیح می دهد به جای رفتن به دانشگاه یک مزون داشته باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، نوجوان است. هم کار می کند، هم تحصیل. کار او اجباری نیست او از مهارتی که به واسطه دانش به دست آورده است، لذت می برد. رشته ای که در مدرسه انتخاب کرده باعث شده است تا او درآمد هم داشته باشد. خیلی از دانش آموزان که به دنبال انتخاب رشته های نظری هستند، او رشته «خیاطی» را انتخاب کرده است. رشته ای که آینده خود را با آن ترسیم می کند.

«زینب غفاری» در پایه دوازدهم تحصیل می کند، او با مهارتی که دارد، در بسیاری از رقابت های آموزش و پرورش و حتی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری حائز رتبه شده است.

در همین رابطه با او به گفتگو نشسته ایم که در زیر می خوانید:

چه شد رشته خیاطی را انتخاب کردید؟

به خیاطی علاقه داشتم. همیشه دوست داشتم تا برای خودم و دیگران لباس بدوزم. هنگام انتخاب رشته هم وقتی متوجه شدم در شاخه کارو دانش رشته  خیاطی وجود دارد، انتخاب کردم.

 

از قبل اینکه رشته خیاطی را انتخاب کنید، خیاطی هم می کردید؟ از دوخت و دوز چیزی می دانستید؟

خیر. قبل اینکه وارد این رشته شدم، چیزی بلد نبوم. تمام هنر خیاطی را از هنرستان یاد گرفتم.

 

نگرش جامعه نسبت به رشته های کاردانش مطلوب نیست آیا با این نگرش ها رو به رو بودید؟

بله، خیلی از دوستان و آشنایان نگرش خوبی به رشته های کاردانشی ندارند اما من به نگرش و صحبت های آن ها اهمیتی نمی دهیم و کار و ایده ای که به کار می گیرم اهمیت بیشتری برایم دارد.

خانواده ات هم نقشی در انتخاب رشته داشتند؟

خیر. به هیچ عنوان. آن ها انتخاب رشته ام را  به عهده خودم گذاشتد که براساس علاقه ای که دارم رشته انتخاب کنم. با معدل 19.50 رشته خیاطی را انتخاب کردم. برایم علاقه اهمیت داشت.

 

از این رشته درآمد زایی هم دارید؟

سفارش های مختلف از آشنایان و دوستان دریافت می کنم. هر کسی کارهایم را دیده است، مشتری شده و سفارش داده است. برای نمونه برای دوخت یک مانتو100 تا  150 هزار تومان دریافت کنم.

 

سطح  آموزش معلم ها در هنرستان ها چگونه هستند؟

سطح معلم ها خیلی خوب است اما کاش طراحی خیاطی هم درمدرسه ما وجود داشت. یعنی اساتید می توانستند استانداردهای چگونگی طراحی دوخت را به ما بگویند و ایده های ذهنی را تبدیل به طرح می کردیم.

دانشگاه چه رشته ای انتخاب می کنید؟ تصویر ذهنی که از آینده شغلی دارید هم بگویید؟

دانشگاه نمی روم. می خواهم در آینده یک مزون بزرگ را راه اندازی کنم.  مهارت دارم و نیازی ندارم به دانشگاه بروم با این مهارتم درآمد زایی می کنم.

 

کد خبر 771843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha