حجت الاسلام و المسلمین «سید محمد واعظ موسوی» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم درباره اهداف تشکیل کانونهای مساجد گفت: مسجد از زمان پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) نقش اساسی در تربیت جامعه دینی متکفل بوده و همواره مسائل عمده جامعه اسلامی در مساجد رتق و فتق شده و مباحث سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و نظامی و آرایش های نظامی پیامبر(ص) و امام علی(ع) در مساجد انجام می گرفتند.
رئیس انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه افزود: همه عزیزانی که در راستای پیشبرد اهداف نظام اسلامی و آموزه های دینی و فرهنگ تشیع نقش ایفا کرده اند نیز از پیش از انقلاب و پس از آن در مسجد فعالیت می کردند.
وی تصریح کرد: برای اینکه برنامه ریزی بسیار جدی برای قشرهای مختلف امت اسلامی داشته باشیم و از پتانسیل موجود استفاده کنیم باید ارگانی به نام کانون در مساجد تشکیل می شد. گرچه می توان گفت که کانون های مساجد هنوز در اول راه است اما موفقیت ها چشمگیر بوده است.
واعظ موسوی اظهار داشت: البته نباید به این مقدار بسنده کنیم بلکه با فعالیت ها و برنامه های بیشتر از علم علما و تجربه تجربه داران استفاده کنیم و این کانون ها را پررونق تر و پیشگام تر ادامه دهیم.
وی ادامه داد: جوان و جوانان بیشترین واژه هایی است که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب استفاده و توجه ویژه ای به این قشر کرده اند. اگر پای قشر جوان از مسجد بریده شود دشمن برنامه های زیادی برای آن تدارک دیده است.
رئیس انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه خاطرنشان ساخت: متولیان فرهنگی مساجد اعم از ائمه جماعت، هیأت های امنا، مسئولان کانون های فرهنگی و نهادهای مختلف باید به جوانان بها دهند تا گام دوم با اندوخته های تجربیات فراوان چهل ساله انقلاب، معنوی تر و با حضور جوانان، پرشورتر باشد.
نظر شما