به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، ابوالقاسم خزاییان، معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، عصر روز گذشته (30 مهر) در ششمین جلسه کارگروه پژوهش، فناوری، نوآوری و تحول اداری استان، گقت: نوآوری دارای مراحل مختلفی است که با تولید ایده آغاز می شود و با عرضه به مشتری در بازار به پایان می رسد.
وی با بیان اینکه به یک بستر نیاز مندیم و آن سیستم نو آوری است، افزود: آنچه موجب ارتقای نوآوری می شود عملکرد هر یک از زیر سیستم ها و ارتباط آنها با هم است.
خزاییان تصریح کرد: سیاست های فناوری عبارتند از عرضه، بکارگیری و سیاست های رقابتی.
وی تاکید کرد: دانشگاه، صنعت و دولت باید با هم بخوبی کار کنند، حضور دولت باید به عنوان یک پشتوانه و نه دولتی شدن فناوری و نوآوری ها باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان با اشاره به پتانسیل های این دانشگاه، گفت: این دانشگاه پتانسیل خوبی در بخش تحصیلات تکمیلی دارد و سیاست راهبرد پژوهشی دانشگاه در دستور کار معاونت پژوهشی دانشگاه قرار دارد.
وی ادامه داد: شیوه نامه های پژوهشی بازبینی شدند و تلاش داریم تا ثبت اختراعات را مدیریت کنیم و همچنین تلاش شده تا اساتید دانشگاه پایان نامه ها را به سمت تحقیقات مشترک ببرند.
خزاییان گفت: ایران سه برابر فرانسه تجهیزات آزمایشگاهی دارد اما یک دهم این کشور تحقیقات داریم.
وی افزود: با توجه به آموزه های دینی مفاهیم زیادی وجود دارد که ما را به کسب علم دعوت می کند و با توجه به تاکیدات مکرر رهبر و اسناد بالادستی اهمیت مقوله علم و فناوری را در می یابیم.
پایان پیام/
نظر شما