آموزش در کنار مسابقات قرآنی لحاظ شود/ استعدادهای قرآنی را پرورش دهیم

حیدری، اشاره به اینکه آفت مسابقات قرآن این است که در کنار آن آموزش وجود ندارد، گفت: نفس برگزاری مسابقات قرآن بسیار خوب است و می تواند در تشویق جامعه به سمت قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی تاثیرگذار باشد ولی باید در کنار آن آموزش متسابقین هم لحاظ شود.

«ناجی حیدری»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، با اشاره به حضور گروه سنی زیر 17 سال در مسابقات قرآنی مدهامتان برای نخستین بار، اظهار کرد: سن زیر 17 سال، سن حساسی است، از این رو باید توجه بیشتری به این گروه سنی داشته باشیم.

 

داور مرحله استانی مسابقات قرآنی مدهامتان در خوزستان، با بیان اینکه باید همه جنبه ها از جمله برنامه ریزی ها، مسابقات، کلاس ها و برخوردها برای این گروه سنی با حساب و کتاب باشد، افزود: سطح این دوره از مسابقات مطلوب بود و استعدادهای بسیار خوبی در این گروه سنی وجود داشت ولی در کل به آموزش بیشتری نیاز داشتند.

 

وی با اشاره به اینکه آفت مسابقات قرآن این است که در کنار آن آموزش وجود ندارد و به یک مسابقه تشریفاتی اکتفا می شود، اضافه کرد: البته نفس برگزاری مسابقات قرآن بسیار خوب است و می تواند در تشویق جامعه به سمت قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی تاثیرگذار باشد ولی باید درست و اصولی برگزار و در کنار آن آموزش متسابقین هم لحاظ شود.

 

وی بر ضرورت حضور علاقه مندان به مسابقات قرآن در جلسات هفتگی قرآن تاکید کرد و اذعان داشت: واحد قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید برای متسابقین برنامه ریزی داشته باشد و نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی به صورت ماهانه و یا دو ماه یک بار اقدام کند.

 

حیدری، تصریح کرد: در استان خوزستان استعدادهای قرآنی بسیاری وجود دارد و بسیار به لحاظ قرآنی قوی و مستعد است ولی نیاز است که فنی تر به این مقوله پرداخته شود تا بتوانیم این استعدادها را پرورش دهیم و ایرادات آنها را برطرف کنیم.

 

کد خبر 771618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha