به گزارش خبرنگار شبستان، نمایشگاه قلمرو بحرانی (Critical Territories)، که منتخبی از طراحی های شهری دانشجویان مدرسه معماری AA لندن، در خانه هنرمندان ایران در حال برگزاری است.
این نمایشگاه که در دو سالن نمایش طبقه دوم خانه هنرمندان ایران برگزار شد، پروژه های طراحی شده و بعضا ساخته شده گروه معماری groundlab را به نمایش گذاشته است.
آثار به نمایش گذاشته شده پروژه هایی است که با توجه به بستر جغرافیایی پروژه شکل گرفته اند و روش های نوین طراحی در مدرسه AA لندن را نشان می دهد. این پروژه ها تصویری از معماری آوانگارد را نشان می دهند که جریان جهانی معماری به این سمت هدایت می شود.
در این سبک از طراحی کهLandscape Urbanism نام دارد، منظر به عنوان هنری صحنه آرا که شهر را زیبا، سبز یا طبیعت گرا جلوه دهد درک نمیشود، بلکه به عنوانه قالبی از عملکردهای مرتبط، قابل سنجش و زمانمند مطرح می شود که به واسطه آن شهر تصور می گردد. در واقع در این جا شهر به عنوان یک چشم انداز، یک فرایند اکولوژیک تدریجی و پیچیده نمودار می شود.
Landscape Urbanism در پی ایجاد و برقراری ارتباط گسترده ای میان پارامترهاست که هر پروژهای بر اساس آن شکل می گیرد. این روند طراحی در جستجوی ساز و کارهای اعتبار، برگرفته از چرخه بازخوردی مستقیم از مواجهه پروژه ها، مکانهایشان و قابلیت هایی که در این میان پدید میآیند؛ از این رو بر بازنگری مداوم در روشهای به کار گرفته شده تأکید میکند. Landscape Urbanism از سوی دیگر می کوشد تا با تعامل با چارچوبهای منطقه ای موجود، شخصیتی را برای ایجاد برنامههای زمانمند قائل شود.
Ground skin(sarah majid), landscales(eva tsouni), filamentous(lo karydi), vertical landscapers(matthew Wilson) از پروژه های به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه می باشد.
گفتنی است، این نمایشگاه تا تاریخ 9 دی ماه در خانه هنرمندان ایران برپا می باشد.
پایان پیام/
نظر شما