مطالعه‌ یکی‌ از راه‌های‌ غنی‌سازی‌اوقات‌ فراغت‌ است

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان مرکزی، مطالعه را‌ یکی‌ از بهترین‌ راه‌های‌ غنی‌سازی‌ و بهره‌وری‌ اوقات‌ فراغت‌ جوانان و نوجوانان است.

سیف‌الله کریم‌زاده، رئیس سازمان آموزش و پرورش استان مرکزی، در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان به خبرنگار شبستان گفت: مطالعه‌ کم‌هزینه‌ترین‌ روش‌های‌ گذراندن‌ اوقات‌ فراغت‌ است‌ که‌ اگر به‌ روش‌ صحیح‌ انجام‌ شود در پیشگیری از بزهکاری و انحرافات‌ نوجوانان و جوانان‌ تأثیر زیادی دارد.

 

وی در ادامه با اشاره به اهمیت مطالعه کتب دینی افزود: مطالعه‌ کتاب‌های‌ دینی‌ و مذهبی‌ به ‌کودک‌ و نوجوان‌ در راستای رشد و شکوفایی و رسیدن به درک‌ صحیحی از مسائل‌ دینی‌ کمک می کند.

 

کریم زاده، با بیان اینکه تعداد ناشرانی که در این دوره در نمایشگاه کتاب حضور دارند بیانگر پرباری نمایشگاه است، اضافه کرد: با توجه به اینکه نمایشگاه در فصل مناسبی برگزار شده با استقبال شایسته‌ای از سوی مخاطبان مواجه ایم.

 

وی با بیان اینکه رکن اساسی زندگی انسان‌ها بر پایه کتاب است، ادامه داد: با نگاهی به تاریخ به ویژه در بین مسلمانان آنچه که ارزش بسیاری دارد کتاب است چرا که خداوند زمانی که خواست حضرت محمد(ص) را به پیامبری مبعوث کند کتاب قرآن را بر وی نازل کرد و این خود نشان از شأن و عظمت کتاب در بین مسلمانان دارد.

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان مرکزی، تصریح کرد: فرهیختگان و دانشمندان کشور ما که به نحوی در تاریخ و فرهنگ جامعه تاثیرگذارند باید با پرداختن بیشتر به این مقوله در ترویج فرهنگ مطالعه در بین جوانان و تمام اقشار جامعه رسالت مهم خویش را ایفا کنند.

 

وی با اشاره به اینکه مطالعه‌ یکی‌ از بهترین‌ راه‌های‌ غنی‌سازی‌ و بهره‌وری‌ از اوقات‌ فراغت‌ است، خاطرنشان کرد: استفاده‌ مطلوب‌ و شایسته‌ از این ‌اوقات‌ تأمین‌‌کننده‌ سلامت‌ روان‌ و رشد و تعالی‌ شخصیت‌ انسان‌ است‌ و بی‌برنامه بودن و بی‌توجهی به‌ این مهم‌ زمینه‌ساز بسیاری‌ از انحرافات‌‌ اجتماعی‌ است‌.

 

وی در خصوص چگونگی ترغیب مردم به مطالعه کتب مذهبی، اذعان داشت: آنچه که مهم است و در گام اول باید به آن توجه بیشتری کرد این است که فرهنگ مطالعه را احیا کنیم و مردم بدانند که هر کتابی ارزش یکبار مطالعه را دارد و پس از نهادینه شدن این تفکر در گام بعدی می‌توان به ترویج مطالعه کتبی که سازنده شالوده فکری و اعتقادی مردم است، پرداخت.

 

کریم زاده، در پایان یاد آور شد: کتابخوانی‌ باعث‌ پیشرفت‌ تحصیلی‌ کودکان‌ و نوجوانان‌ نیز می‌شود، همچنین‌ مطالعه‌ غیردرسی‌ باعث‌ ارتقای سطح‌ فکر، فعال‌ شدن‌ ذهن‌، افزایش‌ گنجینه‌ لغات‌ و افزایش‌ علم‌ و آگاهی می‌شود.

 

شایان ذکر است ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان مرکزی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی از (25 مهر) سال جاری به مدت یک هفته صبح و عصر برای بازدید عموم علاقه مندان دایر است.

 

پایان پیام/

کد خبر 77159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha