بیانیه گام دوم رهبری نقطه عطف در دهه پنجم انقلاب است

کریمی گفت: بیانیه گام دوم رهبری نقطه عطف در برنامه های دهه پنجم انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «علی اکبر کریمی»، امروز چهارشنبه(15 اسنفد) در جلسه شوراری اداری با اشاره به بیانیه گام دوم مقام معظمر رهبری گفت: این بیانیه بنابر تاکیدات مقام معظم رهبری باید تبیین و روی آن کار شود و به عنوان نقطه عطف در پنجمین دهه انقلاب باشد.

 

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تبیین سیاست های رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب ضروری است، افزود: محورهای این بیانیه باید در سرلوحه کار مسئولان و اقشار مختلف قرار گیرد.

 

وی ضمن تقدیر از تلاش های مدیران دستگاه های اجرایی در سال جاری، بیان کرد: سال 97 سال سختی در بحث بودجه و امکانات دیگر بود اما این امر با مدیریت صحیح و تلاش های همه جانبه مرتفع شد.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه دامن زدن به اختلافات یکی از آفت های مهم کشور است، ادامه داد: در استان مرکزی و شهر اراک و شازند مشکلی وجود دارد که باید در شورای اداری به آن پرداخته شود.

 

نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مردم شازند و اراک همواره یک ارتباط نزدیک با یکدیگر داشته و بالاترین سطح از همگرایی بین این 2 شهرستان وجود داشته است اما در طی سال های گذشته اتفاقی رخ داد و در یک زمان، نام پالایشگاه، نیروگاه و پتروشیمی اراک به شازند تغییر یافت و مردم اراک با بزرگواری این تغییر را پذیرفتند ولی مسئولان نباید در این  زمینه با توجه به مشکلات و بحث آلاینده ها سکومت می کردند.

 

کریمی یکی از موضوعات مهم را نحوه توزیع عوارض آلایندگی عنوان کرد و گفت: بر اساس قانون مسئولان استان مرکزی در دوره برنامه پنجم باید کمیسیونی را تشکیل می دادند و درصد شهرستان های متاثر از آلودگی واحدهای صنعتی را مشخص می کردند که در این راستا سهم شهرستان اراک، غیرکارشناسی تعیین شد.

 

ابن مقام مسئول به پیگیری نمایندگان اراک در خصوص اصلاح این سهم اشاره کرد و گفت: با پیگیری های انجام شده این سهم از 20 درصد به 46 درصد افزایش یافته اما هنوز منصفانه نیست چرا که این سه شرکت و همچنین رنگ روناس در محدوده شهر اراک هستند.

 

کریمی ضمن تاکید بر اینکه حقوق تضییع شده مردم اراک و خنداب از سال 91 تاکنون باید در اسرع وقت پرداخت شود، بیان کرد: این موضوع باید از سوی مسئولان امر مورد پیگیری قرار گیرد چرا که بر اساس گزارش های موجود، بیش از 2 هزار و 700 میلیارد ریال بابت مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلاینده ها در سال 96 به شهرستان شازند پرداخت شده است که این میزان چند برابر کل اعتبار این شهرستان است.

 

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی  همچنین به جلوگیری از جذب جوانان بیکار اراکی در این واحدها اشاره کرد و گفت: ملاک بومی بودن مربوط به مجموع استان مرکزی است، شایسته نیست لیستی از افراد مورد نظر از سوی برخی، برای جذب در پالایشگاه، پتروشمی و نیروگاه تهیه شود و از حضور دگیر افراد جلوگیری شود.

 

در ادامه این جلسه عبدالحسین محمدی نیز ضمن تبریک به مناسبت روز درخت کاری به بیانات رهبر انقلاب در خصوص ترویج فرهنگ منابع طبیعی و درخت کاری اشاره کرد و گفت: منابع طبیعی هر کشور ثروت عمومی است و این ثروت میراث گذشتگان و امانت آیندگان است که باید به بهترین نحو ممکن حفظ شود.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با اشاره به اینکه منابع طبیعی بستر حیات توسعه پایدار است افزود: هرچه سطح جنگل کاری و مراتع کاهش یابد به همان میزان آلودگی و آلاینده ها در محیط افزایش می یابد.

 

وی با بیان انیکه تغییر اقلیم، کمبود آب شیرین و بیابان زایی سه مشکل اصلی در کره زمین است، ادامه داد: 73 درصد از مساحت استان مرکزی را اراضی ملی تشکیل می دهد و یک میلیون و 700 هزار هکتار از اراضی این استان مرتعی، 40 هزار هکتار جنگلی و 490 هزار هکتار بیابانی است.

 

کد خبر 771330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha