«عبدالرضا مصری» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: ما گام اول انقلاب را که شروع کردیم، محوریت فعالیت مان مسجد بود، مردم خیلی به دستگاه های اجرایی برای حل مشکلات شان اعتماد نداشتند و عموما برای حل این مشکلات به مساجد مراجعه می کردند چون هنوز نهادهای انقلاب اسلامی نیز در اوایل انقلاب شکل نگرفته بود.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مردم مسجد را به عنوان یک محل امن الهی که آنجا حدود مردم چه از نظر معنوی و مادی را نگه می دارد، پذیرفته بودند و به همین دلیل خاطره خوبی از فعالیت های مساجد در اذهان مردم وجود دارد.
وی تصریح کرد: بعد از جنگ تحمیلی نیز رزمندگان به پایگاه های مساجد مراجعه می کردند یا مردم کمک های خودشان را به مساجد محل برای رزمندگان می دادند.
مصری ادامه داد: از مقطعی ما به سمت ساختارهای غیر NGO رفتیم و به سمت و سویی رفتیم که مسجد را تبدیل به محلی فقط برگزاری نماز جماعت کردیم نیز آن چیزی که در رژیم سابق تلاش داشتند، انجام دهند و این رفتار مناسبی با مساجد نبود.
وی گفت: با ایجاد کانون های فرهنگی و هنری در مساجد دوباره تحرکی در مساجد شکل گرفت و همین کانون ها باعث شد که جوانان و نوجوانان به مساجد جذب شوند و این کانون ها برای تمامی روزهای نوجوانان و جوانان برنامه ریزی کردند.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: ما هر چه مسئولیت ها را از ساختارهای اداری جدا کنیم و به سمت ساختارهای مردمی ببریم، قطعا بهتر است.
وی گفت: مسجد یک فیزیک است، یک محتوا که نیست، این کانون های فرهنگی و هنری هستند که می توانند در این فیزیک محتوا را پر کنند و به محتواها معنا دهند و می توانند آن فعالیت های مردمی را شکل دهند، منسجم کنند و جهت سازی کنند.
نماینده مردم کرمانشاه تاکید کرد: کانون ها می توانند محور اساسی و اصلی فعالیت های معنوی در مساجد و در محلات باشند و باید از همه گونه حمایت از این کانون ها از طرف حاکمیت صورت گیرد./
نظر شما