به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، بهروز اکرمی امروز (۱۴اسفند) در همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت تحکیم خانواده در دانشگاه پیام نور اراک برگزار شد، با اشاره به اینکه رویکرد مقابله با آسیب های اجتماعی باید رویکردی علمی ، ضابطه مند و دارای ساختار باشدگفت:دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالب جایگاه و مامن مقابله با آسیب های اجتماعی هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با بیان اینکه سیاسیون، احزاب و سایر گروه ها نمی توانند بر اساس تصور و آرمان خود آسیب ها را تعریف و به دانشگاه و مراکز علمی ورود کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه موضو آسیب های اجتماعی طی سالیان اخیر بسیار پر رنگ شده است، بیان کرد: به نظر می رسد در حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی یک موج در این راستا در حرکت است که نوعی شلختگی در حوزه آسیب های اجتماعی به وجود آورده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطر نشان کرد: زمان در راستای رفع و برسی مشکلات اجتماعی بسیار با اهمیت است و عدم توجه به زمان یکی دیگر از آسیب های بسیار جدی کشور است که باید به آن توجه شود.
اکرمی به مسایل و مشکلات پیش روی جامعه اشاره کرد و ادامه داد: نمی توان منکر مشکلات در جامعه شد اما نوع نگاه به مشکلات و آسیب های اجتماعی زیبنده نیست چرا که در حال حاضر موضوع آسیب ها به نقل محافل تبدیل شده که این نگرش آسیب زا و نگران کننده است.
وی همچنین به نقش اساتید دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: آسیب های اجتماعی باید توسط اساتید مجرب این حوزه پیگیری شود.
این مقام مسول اضافه کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی دچار فقر آموزشی و پژوهشی هستیم که باید در این زمینه تلاش بیشتری شود با ترسیم نقشه راه رو به جلو حرکت کرده و آسیب های اجتماعی را مهار کنیم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطر نشان کرد: جلوگیری از موازی کاری امری ضروری است و همه مسئولان فرهنگی و اجتماعی باید به آن توجه داشته باشند چرا که محدودیت های زیادی در منابع این حوزه است و باید با تقسیم کار و جلوگیری از موازی کاری به اهداف نظام برسیم.
نظر شما