عباس حسنیمحتشم، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه در سطح استان همدان حدود 2 هزار و 500 مدرسه وجود دارد که همه دارای انجمن اولیا و مربیان هستند، به خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر 250 انجمن بسیار فعال اولیا و مربیان در سطح استان وجود دارد.
وی همسویی و هماهنگی نظری و علمی میان مربیان و خانوادهها را مهمترین عامل در تربیت و رشد فکری و اخلاقی کودکان و نوجوانان خواند و افزود: تشکیل انجمن اولیا و مربیان با هدف تلاش و همکاری در راه پیشبرد امور آموزش و پرورش دانشآموزان تشکیل میشود.
وی تصریح کرد: تأثیر فعالیتهای انجمن اولیا و مربیان بسیار شایان توجه است به طوریکه منجر به تعیین شیوههای گوناگون ارتباط، هماهنگی و همکاری اولیا با مربیان مدارس به منظور پیشرفت دانشآموزان میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: مشاوره و برنامهریزی به منظور تحقق اهداف انجمن، تهیه برنامه بهداشتی پزشکی و نظارت بر اجرای آن در مدرسه، همکاری و همفکری با مدیر مدرسه برای آموزش مسائل تربیتی، دینی، همفکری در مورد برنامههای اوقات فراغت دانشآموزان و دعوت از اولیای علاقهمند به منظور بهرهمندی از مساعدت آنها برای تهیه و تکمیل امکانات آموزشی و پرورشی مدرسه از جمله وظایف این انجمن به شمار میرود.
حسنی محتشم خاطرنشان کرد: در حال حاضر مراکز مجتمعهای روستایی و شهری استان نیز به صورت ویژه زیر پوشش انجمن اولیا و مربیان رفته است که همین امر در کسب توفیقات بیشتر نقش به سزایی دارد.
مدیرکل سازمان آموزش و پرورش همدان با بیان اینکه انجمن اولیا و مربیان مظهر همکاری خانه و مدرسه در امر تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است، تصریح کرد: هر یک از دو کانون خانواده و مدرسه به تنهایی نمیتوانند موفق عمل کنند بلکه باید به صورت نهادی واحد درآیند و یک سیاست و یک بینش را اتخاذ کنند.
وی بیان کرد: خانه و مدرسه زمانی میتوانند رسالت آموزشی و تربیتی خاص خود را به نحو مطلوب انجام دهند که هر یک شناخت تربیتی کافی داشته باشند و نقش تربیتی خاص خود را با بصیرت ایفا کنند.
پایان پیام/
نظر شما