به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «علی رستمی» امروز(۱۳ اسفند) در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه همه اجزاء قدرت در شهرستان با همدلی در کنار هم بوده تا بتوانند بستر یک کار جدی در جهت توسعه اقتصادی را انجام دهند افزود: نتیجه این همدلی و همکاری جذب حدود ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در ۴ سال اخیر درمنطقه بوده است.
فرماندار تربت حیدریه افزود: امیدواریم بتوانیم با این پشتوانه در گام اول مثلث توسعه اقتصادی و بر اساس این طرح جهت توسعه در شهر به گونه ای هدایت گردد تا در ۴ سال آینده شاهد بهره برداری از حجم سرمایه گذاری در منطقه باشیم.
رستمی گفت: ۲۱ کار ویژه اصلی از زمان مطرح شدن طرح مثلث توسعه اقتصادی در تربت حیدریه پیاده سازی شده است و گفتمان عمومی شهر با برگزاری نشست های متعدد، آشنایی لازم را با طرح مثلث توسعه اقتصادی برای ارکان مختلف این توسعه فراهم آورده است.
فرماندارتربت حیدریه با بیان اینکه از وجود موانع برای اجرای پروژه های سرمایه گذاری مطلع هستیم ، افزود : با تمام توان برای تسهیل وکاهش این موانع قدم برمی داریم ،این شهرستان با توجه به موقعیت استراتژیکی که دارد و داشتن مزیت های منحصر به فرد در حوزه های مختلف از جمله معادن خاص خود، بستر مناسبی برای توسعه اقتصادی، تجاری و اشتغال است.
وی بیان کرد: به منظور توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال مولد و پایدار در این منطقه باید موانع و مشکلات سرمایه گذاران رفع شده و در جهت جذب سرمایه گذار تلاش کرد و اکنون کلیه ی زیرساخت های لازم فراهم شده است.
رستمی افزود: شهرستان تربت حیدریه به رغم ظرفیت های فراوان اقتصادی، با برخی مشکلات اقتصادی نظیر بیکاری دست و پنجه نرم می کند اما امیدواریم که با اجرای مدل توسعه اقتصادی، شاهد آبادانی این منطقه و رفع مشکلات باشیم.
فرماندار تربت حیدریه بیان کرد: استاندار خراسان رضوی یک چهره اقتصادی است که در کرمان کارنامه درخشانی را از خود برجای گذاشته و منشا تحولات گسترده اقتصادی در این استان بوده است به نحوی که امروز نام قلعه گنج در کشور به عنوان تجربه موفق مدل اقتصاد مقاومتی می درخشد.
وی با تاکید بر ضرورت رفع مشکلات اقتصادی مردم و تحقق توسعه متوازن منطقه ای گفت: شهرستان قلعه گنج هیچ امکاناتی نداشت و به همت آقای رزم حسینی به یک گنج بزرگ تبدیل شد اما شهرستان تربت حیدریه ظرفیت های بسیاری دارد که می تواند در توسعه اقتصادی نقش آفرینی کند.
رستمی تاکید کرد:در راستای اهداف این مثلث اقتصادی، امروز ۳۰ تفاهم نامه در بخش های کشاورزی، دامپروری، صنایع و گردشگری با اعتبار بالغ بر ۶ هزار و ۲۰۸ میلیارد تومان با حضور سرمایه گذاران ،مسئولین استانی و شهرستان مورد بررسی قرار گرفت که این امر حجم اشتغالزایی آن ۵ هزار و۴۹۹ نفر می باشد.
وی افزود: در تربت حیدریه حدود ۷۰۰ حلقه چاه ، ۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی زیر کشت و شامل ۱۲ هزار تن محصولات دامی ، صنعتی وکشاورزی است، تربت حیدریه با وجود ۷ دانشگاه وقریب ۱۱ هزار دانشجو توانسته گام های موثری دربخش های مختلف بردارد که با ایجاد یک درصد اشتغال موجب کاهش ۵ درصد جرم می شود که بیشترین آسیب های اجتماعی شهرستان اعتیاد، طلاق وکلاهبرداری است
نظر شما