جوانان مسجدی درس آموخته در مکتب حسینی حماسه 9 دی را رقم زدند

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان همدان گفت: برگ زرین دیگری از تاریخ ایران اسلامی در 9 دی به همت جوانان مسجدی درس آموخته در مکتب حسینی رقم خورد.

هادی فیض‌منش، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان همدان پیرامون نقش تربیت مسجدی در بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی به خبرنگار شبستان گفت: جوانان مسجدی درس آموخته در مکتب حسینی برگ زرین دیگری از تاریخ ایران اسلامی را در 9 دی رقم زدند.

 

وی بیان کرد: مسجد در طول تاریخ نقش بسزایی در افزایش آگاهی، بینش، شناخت و آموزش مبانی اسلامی و افزایش شناخت سیاسی اقشار مختلف مردم داشته است.

 

فیض‌منش با اشاره به این نکته که مقام عظمای ولایت همچون فانوسی نورانی در دریای پرتلاطم حوادث پس از انتخابات با بیانات خود مسیر واقعی حق از باطل را به آحاد مردم جامعه به ویژه نسل جوان نشان داده‌اند، گفت: مردم در تأیید فرامین رهبری و برای پاسخ به تحرکات دشمن بعد از انتخابات به ویژه در عاشورای حسینی و با حمایت و کمک ائمه جماعات در مساجد در 9 دی اعتراض عمومی و بیزاری خود از تحرکات دشمن دین خدا را اعلام کردند.

 

وی یادآور شد: مساجد به عنوان خانه‌های خدا در زمین همواره مکان روشنگری و افشای حق از باطل هستند و راهپویان راه حق و دین‌داران مسجدی در طول تاریخ با تمسک ولایت و اهل بیت در سایه مسجد هیچ گاه از راه حق گمراه نمی شوند و به بیراهه نمی‌روند.

 

فیض‌منش اطلاع‌رسانی، مجهز بودن مساجد به امکانات روز و پیشرفته و تبیین مسایل دینی به شیوه‌های نو و پاسخ‌گویی به شبهات دینی را از مهم‌ترین راهکارهای جذب نسل جوان به مساجد برشمرد.

 

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان همدان ادامه داد: کانو‌ن‌های مساجد با برنامه‌ریزی دقیق و اصولی توانسته‌اند به افزایش بصیرت نسل جوان و پویایی آنها و ارتقای ارزش‌های دینی نسل جوان بپردازند و در این راستا برای نسل جوان برنامه‌های مختلفی همچون دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و جشنواره‌ها را برگزار کرده و می‌کنند.

 

وی یادآور شد: ائمه جماعات باید در مساجد به آموزش مبانی و ارزش‌های اسلامی با شیوه‌های نو بپردازند و مباحث مختلف فرهنگی و اجتماعی را از جنبه‌های مختلف بیان کنند و مسائل فقهی و علمی پیرامون احکام و مبانی اعتقادی ‌را تبیین کنند. 

 

وی افزود: ائمه جماعات و مدیران کانون های مساجد می توانند با برگزاری دوره ها و نشست‌های تخصصی و دینی ابعاد مختلف قیام امام حسین (ع) را بررسی کنند و با مقایسه آن با وقایع امروز  مردم را در تشخیص مسیر حق از باطل کمک کنند. چرا که بیان مطالب تاریخی و ابعاد زندگی ائمه (ع) می‌تواند مسیر هموار و افق روشنی را برای شناخت حق و حقیقت و دشمن‌شناسی فراروی نسل جوان جامعه اسلامی قرار دهند.

 

فیض‌منش با اشاره به بیان شهید مطهری (ره) پیرامون شناخت دشمن بیان کرد: شهید مطهری (ره) شناخت طاغوت و یزید زمان هر عصر را بر هر فرد مسلمان واجب می‌داند. در حقیقت در هر زمان و عصری یزید و طاغوتی وجود دارد که باید به همت ائمه جماعات مساجد، مسئولان فرهنگی، مدیران کانون‌های مساجد با معیارهای صحیح اسلامی به نسل جوان معرفی شوند.

 

وی بر لزوم دشمن‌شناسی از سوی مسئولان فرهنگی تاکید کرد و گفت: هزار و 400 سال پیش، زمانی که حق و باطل آمیخته شده بود و دشمن قدرت تشخیص افراد را با شبهه‌افکنی، شایعه و دروغ‌پردازی‌ کور کرده بود، با نیت قربه الی الله به مبارزه و جنگ با امام حسین( ع) پرداختند. در آن فضای غبارآلود امام حسین (ع) را فردی خارجی و خارج از مسیر حق معرفی می‌کردند.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر نیز دشمنان انقلاب اسلامی با حوادث بعد از انقلاب نشان داده‌اند که درصدد منحرف کردن مردم از مسیر حق هستند بنابراین دشمن‌شناسی، بصیرت‌افزایی و فتنه‌شناسی باید از مهم‌ترین و اصلی‌ترین برنامه‌های مساجد و کانون‌های مساجد قلمداد شود.

 

وی ادامه داد: مساجد پناهگاه امن الهی و مأمنی برای انسان هایی پاک و پاک سیرت است که می‌خواهند مسیر حق را بپیمایند و در این راستا باید با توجه به بصیرت و فطرت پاک نسل جوان راه درست را به آنان شناساند و در این مسیر هیئت امنا، ائمه جماعات و مسئولان فرهنگی نیز باید با افزایش اطلاعات، آگاهی‌ها و بینش خود نسل جوان را در شناخت مسیر حق و انتخاب راه اسلامی یاری کنند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 7706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha