به گزارش خبرگزاری شبستان، «عبدالله علیمراد» هنرمند عرصه پویانمایی با بیان این که گنجاندن بخشهای مستند، داستانی و انیمیشن در جشنواره رشد، از ویژگیهای آن محسوب میشود، افزود: گستردهترشدن مخاطبین جشنواره رشد از دانش آموزان و معلمان به خانوادهها، نتیجه و بیانگر میزان تأثیرگذاری فیلمهای آموزشی است.
این داور چهل و یکمین جشنواره فیلم رشد اظهار داشت: چنانچه توقع ما از تولید فیلمهای انیمیشن آموزشی در حد امکانات باشد، فیلمهای جشنواره رشد از سطح مطلوبی برخوردار است و بیانصافی است اگر بگوییم جشنواره فیلم رشد نتوانسته در حوزه تولید فیلمهای آموزشی جریانساز و تاثیرگذار باشد.
کارگردان فیلمهای «کوه جواهر» و «بهادر» بر لزوم بهرهگیری از فیلمنامههای جذاب و استفاده از ساخت و ساز هنری در آثار علمی، تربیتی و آموزشی تاکید و خاطرنشان کرد: فیلمهای هنرمندانه آموزشی ابزار قدرتمندی جهت تعلیم مفاهیم و موضوعاتی است که از طریق کتاب و آموزش مستقیم نمیتوان آنها را بیان کرد.
به گزارش ستاد خبری جشنواره فیلم رشد، برنده هشت جایزه و داور چندین دوره جشنواره فیلم رشد به لزوم نمایش فیلمهای آموزشی در جشنواره اشاره کرد و گفت: میزان تولید و نمایش فیلمهای خوب آموزشی در حد استانداردهای بینالمللی با کمبود مواجه است و باید برای این قضیه تدبیری اندیشید.
«رشد» با 46 سال سابقه و 40 دوره برگزاری، قدیمیترین رویداد سینمایی ایران است.
پایان پیام/
نظر شما