نادر شامی، مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شیفتگان مولی و تخصصی مراسمات زنجان، به خبرنگار شبستان گفت: شکوفایی استعدادهای قرآنی و استفاده از تجربیات مختلف از دیگر ویژگی های برگزاری جشنواره های قرآنی است.
وی با بیان اینکه قرآن باید در سرلوحه تمامی کارها قرار گیرد افزود: متاسفانه در مساجد و مدارس کشور، آن طور که باید به قرآن پرداخته نمی شود چرا که تنها برگزاری جلسات مقطعی در این رابطه کافی نیست.
این مقام مسئول، به اهمیت برگزاری کلاس های تفسیر و تدبر در قرآن اشاره کرد و ادامه داد: تفسیر و تدبر در قرآن کریم یکی از عوامل مهم در ایجاد انس با قرآن است ولی با توجه به اینکه متولی خاصی در مساجد در این زمینه وجود ندارد در حال حاضر چندان به این مسئله پرداخته نمی شود.
وی با اشاره به اینکه در در راستای نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در بین جوانان و نوجوانان باید برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم ابراز کرد: در حال حاضر انجام برنامه های کوتاه مدت در رابطه با ارتقای فرهنگی و قرآنی جوانان و نوجوانان به تاثیر خوبی را نخواهد داشت.
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شیفتگان مولی، دایر بودن کلاس های روخوانی و تفسیر قرآن در طول سال از سوی مساجد را عامل مهمی در جهت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه عنوان کرد و ادامه داد: برگزاری این کلاس ها گام مهمی در جهت ارتقای سطح قرآنی جامعه است.
وی با بیان اینکه عمل به دستورات قرآن کریم بزرگترین عامل ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه است، اظهار کرد: در حال حاضر مهم ترین وظیفه جامعه قرآنی نشر معارف دینی و قرآنی و عمل به قرآن است.
شامی، با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان به میزبانی استان زنجان، خاطر نشان کرد: اعضای کانون فرهنگی هنری شیفتگان مولی و تخصصی مراسمات در برگزاری هر چه بهتر این جشنواره قرآنی با دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان در بخش اجرایی برنامه همکاری می کنند.
وی با بیان اینکه در تمام کشور استان زنجان را به پایتخت شور و شعور حسینی می شناسند، یادآور شد: امیدواریم با برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان برنامه ای در شان و منزلت قرآن کریم پیاده کنیم.
پایان پیام/
نظر شما