«کامبیز عباسی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، اظهار کرد: به طور میانگین 35 درصد از افزایش تولید محصولات کشاورزی ناشی از بکارگیری ماشین و مکانیزاسیون در فرآیند تولید است.
معاون مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه در تولید برخی محصولات، مکانیزاسیون سبب رشد 100 درصدی تولید محصولات نیز می شود، اضافه کرد: بیش از 70 درصد محصولات به صورت مکانیزاسیون تولید می شود.
وی افزود: شرایط مکانیزاسیون در باغبانی کشور کمتر بوده و نیاز به توجه و تلاش بیشتری در این زمینه دارد که تمام سعی ما بر این است تا 25 درصد محصولات باغ های کشور با روش مکانیزاسیون جدید برداشت شوند.
وی صنعت ماشین های کشاورزی در امنیت غذایی کشور را اثربخش و مهم دانست و افزود: صنعت ماشین های کشاورزی باید در منشور صنعتی کشور ارتقا پیدا کند، زیرا جایگاهی در بودجه های مختلف وزارت صنعت ندارد و نباید با صنعت خودرو، موتور سیکلت و سایر صنایع مقایسه شود.
عباسی، ادامه داد: یکی از راه های گذر از مشکلات این حوزه، توسعه کشاورزی محافظتی است و به دنبال آن توسعه مکانیزاسیون باید با پیشرفت بخش کشاورزی همسو و متناسب باشد.
وی تصریح کرد: حجم عظیمی از ماشین ها، ادوات و تجهیزات کشاورزی با تکیه بر صنعت داخل بوده و بیش از 95 درصد خوداتکایی محصولات کشاورزی کشور در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه میتوان گفت تولید محصولات کشاورزی بدون استفاده از ماشینآلات مکانیزاسیون میسر نیست، ابراز کرد: استفاده از این روش باعث انجام به موقع عملیات کشاورزی شده و مدیریت استفاده از نهادههای کشاورزی را به دنبال دارد و از طریق آن میتوان مصرف کود، بذر و سم را مدیریت کرده و در کاهش هزینه تولید اثرگذار باشد.
نظر شما