به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی»، عصر امروز (پنج شنبه 9 اسفند) در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی، اظهار کرد: همواره سعی بر این بوده که کشور با تکیه بر منابع انسانی جوان و تحصیل کرده، در مسیر توسعه، آبادانی و پیشرفت بیشتر حرکت کند.
استاندار خوزستان، با بیان اینکه جوانان بسیاری در 40 سال گذشته برای ارتقای و پیشرفت کشور تربیت شده اند، تصریح کرد: تولید محصولات کشاورزی خوزستان در 40 سال گذشته از 2.5 میلیون تن به 16 میلیون تن افزایش پیدا کرده که با وجود برنامه ریزی های اساسی و زیرساختی در حوزه کشاورزی، انتظار داریم این میزان به 21 میلیون تن افزایش یابد، چرا که استقلال غذایی سبب حفظ استقلال سیاسی نیز میشود.
وی یکی از دستاوردهای 40 سالگی انقلاب اسلامی را استقلال سیاسی عنوان کرد و افزود: تصمیمات داخلی و مهم ایران در کشورهای دیگر گرفته نمی شود و با مطالعه خاطرات نزدیکان شاه و رژیم سابق می توان به رقابت آمریکا و انگلیس در دخالت در امور مختلف کشور می پی برد، در حالی که این دخالت ها در این 40 سال پایان یافت.
وی از لازمه های استقلال سیاسی را استقلال غذایی و عدم وابستگی به بیرون از مرزها دانست و اضافه کرد: در جهت احیای اراضی، خوزستان پیشانی این مسئله بوده، به طوری که بیشترین سرمایه گذاری و دستاوردهای کشور در زمینه مدرن کردن کشاورزی، در خوزستان بوده است.
شریعتی، با اشاره به اینکه میزان تولید محصولات پتروشیمی، پیش از انقلاب 1.2 میلیون تن بوده است، عنوان کرد: میزان تولیدات محصولات پتروشیمی در کشور رقم 50 میلیون تن را گذرانده و از این مقدار، حدود 20 میلیون تن در خوزستان تولید می شود.
وی با بیان اینکه در کاهش مرگ و میر مادران و کودکان کمتر از یک سال و همچنین ایجاد مراکز بهداشت اقدامات فراوانی صورت گرفته است، ابراز کرد: در حوزه آموزش و همچنین خدمات شهری نیز گستره قابل توجهی شکل گرفته است.
استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه البته باید ایراد و اشکال هایی که وجود دارد با نگاه کارشناسی و علمی در جهت توسعه کشور برطرف شوند، تاکید کرد: ارائه دستاوردهای 40 سال گذشته، گامی بلند در جهت ایجاد امید و نشاط در جامعه و تلاش در راستای آبادانی و توسعه است.
وی با بیان اینکه وابستگی در صنایع مختلف پتروشیمی و فولاد کم و یا حتی صفر شده است، گفت: خوزستان به نام نفت شناخته می شود و این صنعت در گذشته نیروهای داخلی در تصمیم گیری ها و مدیریت آن کمترین تاثیرگذاری را داشته و بیشتر توسط کارشناسان خارجی اداره می شد، در حالی که امروزه جوانان جامعه با علم روز و تلاش در جهت توسعه، این صنعت را اداره می کنند.
وی با اشاره به ساخت مته حفاری توسط نیروهای داخلی و مرکز تحقیقات جهاد دانشگاهی، اذعان داشت: نیاز ما به مته حفاری به صفر رسیده و در این زمینه به پویایی رسیده ایم؛ پمپ های درون چاهی توسط دانشگاه شهید چمران ساخته شد که نیاز به خارج از کشور را به صفر رسانده و امیدوارم با برنامه صحیح 10 محصول دیگر نیز تولید شود.
شریعتی، در پایان خاطر نشان کرد: باید تلاش شود تولید گندم به یک میلیون و 600 برسد که یک رکورد بی نظیر خواهد و به دنبال رسیدن به رقم دو برابری باشیم.
نظر شما