به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، «عباس امینیزاده» در نشست با مسئولان شبکه شهرهای خلاق دنیا در ایران، اظهار کرد: از ابتدای ورود به شهرداری به دنبال ایجاد و پایهریزی الگوی پایدار شهری بودیم.
وی با تاکید بر اینکه حرکت بدون هدف و اقدامات جزیرهای چیزی به غیر از اتلاف وقت و هزینه به دنبال ندارد، افزود: بندرعباس از وجود ظرفیتها و فرصتهای متعدد طبیعی، تاریخی، اجتماعی و غیره برخوردار است که باید از آنها استفاده کرد.
شهردار بندرعباس شاکله اصلی این شهر و شهروندان را«بازرگانی» عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر بومیان، اقدام دیگر از سایر بخشهای کشور نیز در این شهر حضور دارند که نشاندهنده وجود خردهفرهنگهای متفاوت در یک شهر است.
امینیزاده بیان کرد: ما اعتقاد داریم بندرعباس نیز مانند هر کدام دیگر از شهرهای کشور،«برترین و بهترین» نیست، اما تاکید داریم که این شهر از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار است.
وی با تاکید بر تلاش برای تحقق شعار«بندرعباس، شهری برای همه»، بیان کرد: باور ما، ساختن شهری برای همه است که در راستای این هدف با بهرهگیری از نظر کارشناسان و توان اجرایی مدیران خبره، به دنبال ایجاد شهری رو به توسعه و پیشرفت هستیم.
این مقام مسئول با اظهار اینکه اصلیترین نیاز تحقق شعارها در حوزه مدیریت شهری، جلب مشارکت عمومی است، تصریح کرد: ساختن شهری برای همه نیازمند مشارکت و همراهی همه است.
امینیزاده با تاکید بر اینکه بندرعباس آماده پیوستن به شهرهای خلاق است، گفت: فرهنگ، هنر، شهروندان و سایر پتانسیلهای شهر بندرعباس تحقق این مهم را دارا بوده و امیدواریم در آینده نزدیک بندرعباس نیز به جمع 180 شهر خلاق دنیا که از سوی یونسکو انتخاب میشوند، اضافه شود.
وی اظهار کرد: تمایل داریم ادامه روند رو به رشد شهر بر اساس شاخصهای مطرح شده از سوی یونسکو به عنوان شهر خلاق پیش برود.
شهردار بندرعباس افزود: بهترین ابزار برای رسیدن شهر بندرعباس به جایگاه«شهر خلاق»، گردشگری است، چراکه وجود تنوع قابل توجه در صنایع دستی، غذاهای بومی و محلی، موسیقی، آیینهای مذهبی و غیره در بندرعباس دارای قدمت و جایگاه قابل توجه است.
نظر شما