به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «ریحانه حقانی» در آیین اختتامیه اولین همایش ملی «کتاب سال بانوان» که امروز (پنجشنبه 9 اسفندماه) در تالار بیداری جامعه الزهرا(س) برگزار شد، گفت: معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س) با این دیدگاه که بانوان پژوهشگر، پدید آورنده جریان های فکری جامعه هستند و نتایج تحقیقات آنها موجبات دگرگونی علمی جامعه به ویژه در عرصه زن و خانواده می شود، به ظرفیت شناسی پتانسیل موجود می پردازد.
معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) افزود: ارتقای کمی و کیفی تولیدات علمی حوزه های علمیه خواهران و حمایت از فرآیند تولید علم دینی و شناسایی بانوان پژوهشگر و معرفی آثار بانوان به برنامه خاص و جدی نیاز دارد.
وی تصریح کرد: این رویداد مهم کتاب سال بانوان به عنوان یک رویداد مهم در جمهوری اسلامی ایران که در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی هستیم بسیار گرانقدر است.
حقانی به تبیین اهداف برگزاری همایش پرداخت و اظهار داشت: شناسایی ظرفیت ها، گسترش و تعمیم فرهنگ پژوهش با تأکید بر موضوع خانواده و افزایش نشاط بین فعالان در عرصه پژوهش بانوان از اهداف این همایش است.
وی ادامه داد: همچنین توجه ویژه به آثار پژوهشی بانوان و اهتمام به ترویج و ارتقای فرهنگ پژوهش و سنن حوزوی به عنوان یکی از سنن دیرین مراکز حوزوی، اهتمام به تقویت نظام علمی و فرهنگ رقابت علمی سالم میان بانوان، تأکید بر ارتقای مستمر استانداردها و شاخص های علمی بانوان و همچنین اهتمام به شناسایی نخبگان برتر از دیگر اهداف این همایش به شمار می آید.
معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) تأکید کرد که شورای سیاستگذاری همایش ملی کتاب سال بانوان با مدیریت و حضور مدیریت جامعه الزهرا(س) از دو سال پیش آغاز بکار کرد. برنامه های متعددی برای برگزاری این همایش انجام گرفت و فعالیت های فراوانی داشتیم.
وی افزود: حدود 600 اثر دبیرخانه این همایش ارسال شده و بیش از صد استاد سطوح عالی از مراکز مختلف در ارزیابی آثار ارسالشده حضور داشتند، داوری های علمی در چند مرحله انجام شد و ریاست و دبیری علمی همایش به عهده دکتر پارسانیا بودند که آثار تدوین شده و به نتیجه نهایی رسیدند.
حقانی در بخش پایانی سخنان خود گفت: با استقبال چشمگیری که از همایش شد در سال های آینده برنامه ریزی جدی تری خواهیم داشت و پذیرای پژوهش های علمی آنان خواهیم بود.
نظر شما