«نجلا درخشانی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آبادان اظهار کرد: صنعت و هنر در کنار هم به عنوان بستر و زيربنای توسعه، می توانند موجبات رشد و بالندگی ساير حوزه های توسعه را فراهم آورده و رشد اقتصادی را رقم بزنند.
دبیر نخستین کارگاه آموزشی ساخت صنایع دستی با دورریختنی های فلزی، افزود: پیشینه دو مقوله هنر و صنعت، همپای تاریخ بشری است، هر دو مقوله، از نیازهای ضروری زندگی بشر محسوب می شوند.
وی اضافه کرد: هنر و صنعت، شباهت های زیادی به یکدیگر دارند، هر دو در تلاشند که طبیعت را تغییر داده و زیباتر کنند، البته این دو پدیده بشری، اهداف متفاوتی را دنبال می کنند که از مهم ترین تأثیرات صنعت بر هنر، جنبه های کاربردی آن است.
درخشانی، تصریح کرد: محصولات صنعت و فناوری زمانی که با هنر ترکیب می شوند، نقش تعیین کننده ای بر پیشرفت فرهنگ بصری و زیبایی شناسی انسان ها در زندگی روزمره داشته و احساس زیباتر و ملموس تری برای درک زندگی به انسان هدیه می کنند.
وی به اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی اشاره کرد و گفت: هدف اصلی صنعت، کشف و تغییر شکل ماده است که هنر نیز بیش و کم، چنین آرمانی را در سر می پروراند. هنر، علم و فناوری، هر سه، نیازمند فکر کردن انسان اند و در تمام ابعاد، جنبه انسانی پیدا می کنند و به لحاظ ماهوی، فعالیتی انسانی به حساب می آیند و در نهایت، این انسان است که هر سه مقوله را بر حسب نیازهای خود و زمان تعریف می کند.
وی ادامه داد: سعی بر این بود که پیوند سازنده ای بین هنر و صنعت ایجاد شده و در نهایت شرکت کنندگان با نحوه کاربرد ضایعات فلزی در زمینه هنر و صنایع دستی آشنا شوند و با خلاقیت در کنار هنر به اشیایی که دور ریخته می شوند جانی دوباره داده شود و بعنوان وسایل تزیینی و کاربردی استفاده کرد.
دبیر نخستین کارگاه آموزشی ساخت صنایع دستی با دورریختنی های فلزی، در پایان خاطر نشان کرد: این کارگاه دو ساعته که با حضور استاد غلامرضا ناصری کارشناس ارشد گرافیک و آقای عسکریان هنرمند فلزکار از خرمشهری برگزار شد.
نظر شما