محمد حسین عبداللهی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی، امروز (30مهر) به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: انجام کار فرهنگی در روستاها بسیار ضروری است زیرا دستگاه های فرهنگی دولتی در روستاها وجود ندارند و همچنین برای دولت به صرفه نیست که مجتمع و... بسازد.
وی سپرده شدن کار فرهنگی در روستاها به خود روستاییان و تاسیس کانون های فرهنگی و هنری را بهترین شیوه کار فرهنگی در روستاها و از راهکارهای اجرائی توسعه فرهنگ در این مکان ها بیان کرد.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی، اظهار کرد: کار فرهنگی در روستا بسیار مشکل است به جهت اینکه مردم نسبت به ضرورت کار فرهنگی و نیازهای فرهنگی خود آگاهی کمی دارند.
وی بیان کرد: نیروی نخبه و کارآمد و آشنا به کار فرهنگی در روستاها کمتر است و با توجه به مشکلات و مشغله های گوناگونی که روستاییان دارند، وقت کمتری را به فعالیت های فرهنگی اختصاص می دهند بنابراین ممکن است آسیب های بیشتر و جدی تری در حوزه روستاها در بعضی از جهات موجود باشد چراکه امکانات رفاهی و فرهنگی و تکنولوژی پیشرفته در روستاها وجود دارد اما فرهنگ و نیروی کارآمد وجود ندارد.
وی تصریح کرد: کار فرهنگی در روستاها مشکل است اما بهترین مدل برای کار فرهنگی شروع از مساجد و تدوین کارهای مناسب با نیاز روستاییان و در اختیار قرار دادن امکانات لازم و تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستایی است.
عبداللهی، خاطر نشان کرد: هراز و 60 کانون فرهنگی و هنری در استان خراسان رضوی وجود دارد که 60 درصد آنها کانون های روستایی هستند.
وی در خصوص برنامه جدید دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی یاد آور شد: در سال جاری موظف شدیم بر اساس تفاهم نامه با استانداری خراسان رضوی 850 کانون در این استان به تعداد کانون ها اضافه شود.
پایان پیام/
نظر شما