به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «عباس پاپی زاده»، امروز (سه شنبه ۷ اسفند) در دومین کنگره بین المللی جندی شاپور باستان، با بیان اینکه در ۱۷۵۰ سال قبل مردمان جندی شاپور و دزفول دست به تاسیس اولین مرکز علمی جهان تحت عنوان جندی شاپور می زنند، نشان از درک و نبوغ بالای علمی مردم این منطقه دارد که باعث شگفتی مردمان عصر حاضر است.
نماینده مردم شهرستان دزفول در مجلس شورای اسلامی، افزود: یکی از ویژگی های مهم این دانشگاه آن بوده که دانشمندانی از سراسر جهان در حوزه های مختلف علمی و پزشکی، فلسفه، نجوم و ریاضیات، به دور از هر گونه تعصبات و افراط گرایی قومی و نژادی به تحقیق و تولید علم پرداخته اند.
وی اضافه کرد: شهر دانشگاهی جندی شاپور دزفول اولین اجتماع از دانشمندان جهان بوده که در تاریخ اتفاق افتاده و به گواه مورخان، دانشجویانی از سراسر جهان به جندی شاپور آمده و پس از تحصیل علم، به سرزمین خود بازگشته و به نشر علم پرداخته اند.
پاپی زاده، تصریح کرد: نکته مهم اینجاست که اگر نیاکان ما چنین شهامت عظیمی در گسترش مرزهای دانش در جهان داشته اند، اکنون ما نیز باید با دست یافتن به افق ها و مرزهای جدید دانش، پرچم پیشرفت و آبادانی و نشر علم در جهان را به اهتزار درآوریم.
وی خطاب به وزیر علوم، عنوان کرد: به نمایندگی از مردم شهرستان دزفول از دکتر غلامی وزیر علوم می خواهم ضمن فراهم کردن زمینه معرفی این خواستگاه مهم علمی جهان، شایسته است در تمام کتب تاریخی تحول علم، مبدا علمی جهان و ایران به درستی جندی شاپور دزفول ذکر شود و از نمادهای این دانشگاه بین المللی در طراحی ساختمان ها و نشانه ها و برندهای علمی و مکاتبات وزارت علوم و به خصوص در ساختمان مرکزی وزارت علوم استفاده شود.
نظر شما