علوم حوزوی منهای ارتباط معنوی با علوم آسمانی کاربرد ندارد

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان گفت: «فداها ابوها» رابطه پدر و دختری نیست، فاطمه زهرا(س) شخصیت بی‌نظیری است که نتیجه و خلاصه هستی است و همه علوم اولین و آخرین در صحیفه فاطمیه موجود است و آنچه در این صحیفه موجود نیست در وجود فاطمه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت‌الاسلام «غلامرضا بهرامی» در آیین اختتامیه جشنواره مسابقات قرآن و عترت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در مقام حضرت صدیقه طاهره و روز زن ابراز داشت: جرداق مسیحی در وصف حضرت علی علیه السلام  می گوید تاریخ را که ورق میزدم رسیدم به شخصیت بی‌نظیری مانند علی بن ابیطالب دیدم علی بن ابیطالب اقیانوسی است که پایان ندارد، فاطمه الزهرا این چه شخصیتی است که علی بن ابیطالب به او متوسل می شود، آیا زهرا چیست و کیست؟


مدیر حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان با اشاره به اینکه آنچه تا آخر در عالم اتفاق میافتد در صحیفه فاطمیه بیان شده و شاید مطالبی فراتر از قرآن هم گفته شده باشد، گفت: در حدیث قدسی فرمود یا رسول الله همه عالم هستی را فقط به خاطر این بود که می خواستم شخصیت بی‌نظیری به نام محمد بن عبدالله خلق کنم و اگر تو نبودی عالم و آدم را خلق نمی کردم اما اگر علی نبود تو را خلق نمی کردم و اگر فاطمه نبود شما هر دو را نیز خلق نمی کردم لذا به این خاطر است که فداها ابوها.

 

وی تاکید کرد: فداها ابوها رابطه پدر و دختری نیست او شخصیت بی‌نظیری است که نتیجه و خلاصه هستی است و همه علوم اولین و آخرین در صحیفه فاطمیه موجود است و آنچه در این صحیفه موجود نیست در وجود فاطمه است.

 

وی با بیان اینکه حدیث فاطمة بضعة منی شاید به معنی فاطمه بخشی از وجود من است باشد، تاکید کرد: ما به شناخت فاطمه دستی نداریم و کوچک تر از آنیم که فاطمه را بشناسیم ولی کمال افتخار و سعادت ماست که راه باریک و نزدیکی به این اقیانوس نورانی پیدا کنیم و بهره مند شویم.


حجت الاسلام  بهرامی ابراز داشت: فلسفه وجودی حوزه علمیه خواهران این است که بتوانیم با فرهنگ فاطمی آشنا شویم و بتوانیم این فرهنگ را در جامعه گسترش بدهیم و اگر ارتقاء سطح وجودی و علمی پیدا نکنیم درس خواندن در حوزه علمیه مثل یک صنعت است و ارزشی ندارد ، طلبه حوزه علمیه باید یک جامعه باشد که با فرهنگ فاطمی عجین شود نه فقط درس خوانده و فارغ التحصیل حوزه شود.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با تاکید بر اینکه قرآن محور زندگی ماست و کتاب مکتوب هدایت بشر است با قرآن انس بگیریم افزود: قرآن کتاب آموزشی تدریس است که هر لحظه باید بخوانیم و هر لحظه ما را ارتقاء معنوی می دهد، نماز هم همین گونه است و نماز امروز با نماز فردا متفاوت است و این تکرار نیست و هر آیه قرآن و هر تکرار آیات قرآن الهی ثبت علی قلبی و هر لحظه تکامل است و هر لحظه تثبیت قران در درون و جان ماست.

 

حجت الاسلام بهرامی ادامه داد: در حدیث آمده است خانه های خود را با خواندن قرآن نورانی کنید و تأکید بر خانه است و خود ما نورانی شدن خود ما صد در صد است ولی خانه فرزندان و تمام زندگی با خواندن قران تحت تاثیر قرار گرفته و نورانی می شود و علوم علوم حوزوی منهای ارتباط معنوی با علوم آسمانی کاربرد ندارد.

 

وی افزود: بهترین مراقبه برای یک انسان که میخواهد خود را تهذیب کند، تلاوت قرآن است و اینکه با خواندن یک آیه تا شب مشغول باشد.

 

وی با بیان اینکه این مسابقات در رشته های حفظ (کل، نصف و ثلث) قرآن کریم، قرائت به دو روش ترتیل و تحقیق، تفسیر و صحیفه سجادیه برای طلاب شده است اظهار داشت: این مسابقات در دو مرحله مدرسه ای و استانی برگزار گردید که مرحله مدرسه ای این مسابقات با شرکت 540 بانوی طلبه  از 1 الی 13 دی ماه  در  مدارس علمیه استان برگزار شد و مرحله نهایی این مسابقات با حضور 118 نفر راه یافته به مرحله استانی 10 بهمن ماه در مدیریت استان اصفهان برگزار شد.


وی افزود: در بخش قرائت به دو شیوه ترتیل وتحقیق 261 نفرشرکت نمودند که 43 نفر به مرحله استانی راه یافتند ، دربخش حفظ قرآن 79 نفر شرکت نمودند که 32 نفر به مرحله استانی راه یافتند.

 

حجت الاسلام بهرامی ادامه داد: در مسابقات صحیفه سجادیه، تفسیر موضوعی ، تفسیر ترتیبی هم قریب به 200 نفر شرکت نموده اند که ازاین تعداد 123 نفر به مرحله استانی راه یافتند./

 

کد خبر 769044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha