به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، دکتر علی اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در پاسخ به سوال یکی از اساتید دانشگاه که از خویشتنداری نظام در برابر فتنه گران انتقاد داشت، گفت: هدف و مقصود دستگاه های اطلاعاتی، امنیتی و حاکمیت بر نبود برخی اختلالات در کشور است اما اگر تصور کنیم که این اختلالات زمینه ساز شکست نظام است، موضوعی افراطی است ولی قطعا چنین اختلالاتی ضربه می زند اما همه قراین و شواهد حکایت از اعتماد مردم به نظام دارد و همین اعتماد مردم کافی است.
وی ادامه داد: اگر مجموعه مثبت های نظام دربرابر اشکالاتی را که وجود دارد در نظر بگیریم؛ نمره نظام مثبت است، مردم ما هوشمند و مومن هستند و به نظام اعتماد دارند.
ولایتی افزود: بعضی ها توقع دارند، حرکات تندی از سوی نظام صورت بگیرد که اگر خوب فکر کنند به مصلحت نیست، در بسیاری از مواقع خویشتنداری سخت است، امیرالمومنین (ع) سکوت کردند و امام رضا(ع) به مصلحت ولیعهدی را پذیرفتند.
وی خاطرنشان کرد: اطلاعات ما هر چه باشد به قدر و اندازه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیست، حضور در صحنه ایشان با چنین سنی و سخنرانی های طولانی را مشاهده کنید؛ایشان تدابیر آشکار و پنهان دارند، مجموعه تحولاتی که در دوران ایشان اتفاق افتاده در تاریخ معاصر قابل مقایسه نیست، فروپاشی شوروی، حمله به عراق و حوادث دیگر، ایشان پس از گذشت 22 سال کشتی نظام را دراین دریای خروشان به سلامت به ساحل رسانده اند.
ولایتی افزود: مقام معظم رهبری در همه کارها اعم از داخلی، خارجی، اقتصادی و غیره مشورت می کنند و اهل مشورت هستند، بارها اتفاق افتاده است که در جمعی بودند و جمع یک نظر داشتد و نظر ایشان نظر دیگری بوده است و ایشان نظر جمع را پذیرفته اند.
دکتر ولایتی در جمع دانشجویان نیز با اشاره به ترور برهان الدین ربانی به زوایای مختلفی از ترور این مجاهد افغانی اشاره کرد و گفت: آمریکایی ها به آقای ربانی گفته بودند که در اجلاس جهانی بیداری اسلامی در ایران شرکت نکندواگر شرکت می کند سه شنبه یعنی زمانی که ترور انجام شد در افغانستان باشد، جرم آقای ربانی این بود که به ایران آمد و وی می دانست که اگر بیاید باید بهای سنگینی برای آن بپردازد.
وی به اتهام زنی اخیر آمریکا به ایران نیز اشاره کرد و افزود: این اتهام دروغ محض است، چنین تروری برای ایران چه خاصیتی دارد، طرح چنین اتهاماتی برای مشوش کردن اذهان و زمینه سازی برای تحریم هاست.
وی ادامه داد: طرف مقابل در برابر امواج بیداری اسلامی بیکار ننشسته و بیش از همه با طرح چنین اتهاماتی در هدف افزایش فشار بر ایران است.
دکتر ولایتی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری جوانان جهان اسلامی در چند ماه آینده خبر داد و افزود: دانشجویان باید در موج جدید بیداری اسلامی پیش تاز بوده و با همتایان خود در دیگر کشور های اسلامی ارتباط داشته باشند و برگزاری چنین اجلاسی زمینه ساز بحث و تبادل نظر افکار در جهان اسلام است.
دکتر ولایتی تفرقه را مهم ترین آفت بیداری اسلامی دانست و افزود: وحدت اسلامی بسیار مهم است و سفر اخیر مقام معظم رهبری به کرمانشاه و دیدار با پیروان مذاهب اسلامی آموزنده است.
وی در پاسخ به انتقاد یکی از دانشجویان در خصوص ویژگی های ایران به عنوان کشوری الگو در بیداری اسلامی، گفت: دموکراسی در کشور ما، دموکراسی غربی نیست، مردم سالاری دینی با آن چیزی که در غرب وجود دارد تفاوت دارد.
وی ادامه داد: در مردم سالاری دینی مردم رئیس جمهور را انتخاب می کنند ولی مشروعیت رئیس جمهور به تنفیذ رای مردم از سوی ولی فقیه است به معنای دیگر رای مردم لازم است ولی کافی نیست.
وی ادامه داد: دموکراسی در غرب بر جدائی دین از سیاست تاکید دارد که با دموکراسی ما متفاوت است.
ولایتی در ادامه همین سوال گفت: اگر در روند کلی حکومت اخلال ایجاد شود، جلوی آن می ایستند؛ چرا در فرانسه اگر دختری روسری داشته باشد به وی اجازه ورود به مدرسه را نمی دهند؟کشوری وجود ندارد که اجازه فعالیت به افرادی را دهد که اساس حکومت را زیر سوال ببرند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص موج عدالتخواهی در آمریکا و سایر کشور های غربی، گفت: در اظهار نظرها باید از افرط و تفریط پرهیز کنیم، اگر کسی که از اسلام خبری ندارد را بگوییم اثر مستقیم بیداری اسلامی درست نیست، ولی بیداری اسلامی و تحولات جهان اسلام در این موج تاثیر داشته است، تحولات در جهان اسلام و چشم انداز آن برای سرمایه داران غربی سبب به هم خوردن معادلات ظالمانه اقتصادی شده است که نتیجه آن را اکنون مشاهده می کنیم .
وی در همین زمینه اظهارداشت: پیام اسلام به تدریج به کشورهای غربی خواهد رسید.
وی همچنین در خصوص اهل سنت و برخی تندروی ها نیز گفت: بیداری اسلامی شیعه و سنی ندارد، بازگشت به بیداری اسلامی هم در شیعه و هم در سنی وجود دارد، اکثریت اهل سنت از بیداری اسلامی حمایت می کنند، سه چهارم مسلمانان از اهل سنت هستند و اکثریت قریب به اتفاق آنان محب اهل بیت هستند.
پایان پیام/
نظر شما