به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «محمدرضا عصاری»، امروز (سه شنبه 7 اسفند) در مراسم افتتاحیه دومین کنگره بین المللی جندی شاپور که در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار شد، گفت: امروز سالروز ثبت و گرامی داشت هزار و هفتصد و پنجاهمین سال تاسیس کهن ترین دانشگاه جهان است.
رئیس دانشگاه جندی شاپور دزفول، افزود: هر چند امروز بخش اعظمی از دانشگاه کهن جندی شاپور در خاک است ولی ریشه های آن پس از قرن ها جنبش گرفته و نوید شکوفه های معطر آن را می دهد، اما این جنبش ها با کوشش هفت ساله دانشگاه، شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان یونسکو و سازمان میراث فرهنگی و بسیاری دیگر از مسئولان کشوری محقق شده است.
وی تصریح کرد: در کنگره نخست که 2 سال قبل و در سال 95 برگزار شد دستاوردهای زیادی از جمله آغاز کاوشهای علمی و فنی در شهر باستانی جندی شاپور که بخش های از کالبدهای آن پرده از خاک بیرون آمد، مرمت یعقوب لیث صفاری، تولید چندین مستند در مورد جندی شاپور که از شبکه های مختلف سیما پخش شد، رونق گردشگری علمی و فرهنگی در منطقه با هدف معرفی این شهر باستانی، کارآفرینی و خوداشتغالی، راه اندازی پایگاه میراث فرهنگی، رونمایی از هشت اثر درباره جندی شاپور حاصل شد.
عصاری، ادامه داد: ثبت جهانی هزار و هفتصد و پنجاهمین سال تاسیس جندی شاپور در سال 2017 و همچنین راه اندازی مرکز پژوهشی جندی شاپور ،دستاوردی بی نظیر در معرفی این دانشگاه بود.
وی اضافه کرد: با عنایت به دستاوردهای کنگره نخست و در تقارن با سالروز ولادت فاطمه زهرا (س) و پاسداشت مقام بانوان، بار دیگر شاهد برگزاری دومین کنگره جندی شاپور هستیم، بی گمان دستاوردهای این کنگره نیز باشکوه خواهد بود که امیدوارم که مسئولان تراز اول آموزش عالی به این دانشگاه باستانی عنایت داشته باشند.
نظر شما