به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، متن پیام دکتر سیدمحمد حسینی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
« هوا المعز »
« مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا »
جانا ترا که گفت که احوال ما مپرس
بیگانه گرد و قصه هیچ آشنا مپرس
زآنجا که لطف شامل و خلق کریم تست
جرم نکرده عفو کن و ماجرا مپرس
من ذوق سوز عشق تو دانم نه مدّعی
از شمع پرس قصه ز باد صبا مپرس
در دفتر طبیب خرد باب عشق نیست
ای دل به درد خوکن و نام دوا مپرس
ما قصه سکندر ودارا نخوانده ایم
از ما بجز حکایت مهر و وفا مپرس
حضور یک قوم و یا یک سلسله در تاریخ گاه تنها یک سطر می شود . سلسله ای که برای سیطره بر منطقه ای از جهان ،سلاسل ستم را بر پای آدمیان می بندد ، طناب از گرده ها کشیده، بر پیروزی خود شاد است و بر حقارت دشمن شکست خورده، می خندد و حال آنکه دیری نمی پاید که در باتلاق پر تعفن تعدی و تجاوز و ظلم خویش می گندد و تنها سطری می شود در دفتر تاریخ و یا نوشته ای بر سنگ ، سراسر قبح و ننگ ! و گاه به انتباه ، حکومتی ایجاد می گردد حتی برای کمتر از پنج سال ، اما بی مثال و لازوال !
رسول گرامی اسلام فرمود : «لَیسَ شیءٌ خیرا″مِن اَلفِ مِثلِهِ اِلاّ الانسان » جز انسان هیچ موجودی نیست که بتواند از هزار مثل خود بهتر شود .
آنکه حرمت روح خدایی خود را پاس میدارد ! آسمانها را آنگونه راه می سپارد که مَلَک اختیار وامیگذارد « وَ هُوَ بِالافقِ الاعلی، ثُمَ دَنا فَتَدَلّی ، فکانَ قابَ قَوسَینِ اَواَدنی »
و چون « َنفَختُ فیه من روحی » را نادیده می انگارد بر سرش رگبار سخط می بارد که « اولئک کالانعام بل هم اَضَّل » و این است فاصله اعلی و ادنی و اگر فرمود از هزار مثل خود بهتر است شاید قیاس اعلی و ادنی نباشد که یکی مرد جنگی به از صد هزار !
آری حکومتی کمتر از پنج سال، «فَاسئَلوا حالَها عَن الاَطلال» از علی علیه السلام جمع اضداد و مرز محال ! و از آن عجیب تر حکومت نیم روزهء سید جوانان بهشت بر سرزمین نینوا ، که نه تنها صفحات تاریخ را پر کرد که تاریخ ساز شد ! و آنانکه بر این تاریخ سازان اقتداء می کنند ، گاه برای خود چند سطری و یا چند صفحه ای دست و پا می کنند !
و امام عزیزمان بت شکن دوران ، از این قبیلهءجمیله بود .
مثَلُ اهلُ بیتی کمثل سفینه نوح من رَکِبَها نَجی و مَنَ تَخَلَّفَ عَنها غَرَق
اینکه کشتی انقلاب به ناخدایی مردی خدایی از تلاطم ایام رهیده و بدینجا رسیده از آنست که بدان سفینه معتصم است و به نعمت الطافشان متنعم !
از ساکنان نخستین این کشتی ، سید عزیزی است که اسمی مسمی دارد . از تبار السابقون است ، پرورش یافته سوره مومنون است « الذین هم فی صلاتهم خاشعون ، والذین هم عن اللغو معرضون » در بصیرت استاد پرورش همین بس که سیرت و صورت را هر دو نکو نگاهداشت و در معرض تعرضش نگذاشت .
پیامبر عظیم الشان فرمود :« مَن زَهَدَ فی الدنیا عَلَّمَهُ اللهُ بلا تَعَلُّم وَ جَعَلَهُ بَصیراً »
هر کس از دنیا روی بر تابد خداوند بی تعلم بدو علم می آموزد و بصیرش می کند .
بصیرت ، صیرورت به سمت کمال را میسر می سازد . « خَیُرکُم اِسلاماً احسنکُم اَخلاقاً اِذا فَقِهُوا » در میان شما آنکس مسلمانتر است که اخلاقش بهتر و فهمش از دین بیشتر است .
استاد پرورش را مسئولیتهای پس از انقلابش بر بلندای اعتبار ننشاند که برخی بر جایگاههای بالاتر تکیه زدند و اینک نامی از نکوئی بر کتیبه دل دینداران حک نکرده اند ، بل آنچه استاد پرورش را در ذهنها ، مجمع خوبی و لطف قلمداد کرده است تا آنجا که من میدانم ریشه در آب و گل سرشت دارد . ریشه در خاندان سیادتش دارد . ریشه در اصالتش دارد ریشه در مبارزات جانانه قبل از انقلاب دارد . ریشه در بودن در صف دارد ، صفی که « َصفَّاً کَانَّهُم بُنیانٌ مرصوصٌ » بود .
بود آنروز هم از طایفه درد کشان که نه از تاک نشان بود و نه از تاک نشان
و اگر غبار گذر زمان و تحولات بی امان بر آئینه اعتبار ایشان ننشسته است ، مگر جز اینست که : « ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرحْمَنُ وُدًّا »
ما گر چه ندیدیم بگفتند همه شهر ، و تا نباشد ریشه در آبی کجا روید گلی ؟! پرورش جوانان متعهد و متعبد ، جز بدست سلامت روح مردان مُتَمَسَّک و مُتَنَسَّک صورت نمی پذیرد .
امیر کلام فرمود : من شرایط الایمانِ حُسنُ مُصاحَبَه ِالاخِوان
کاش از شراب خلق تو جامی تهی نبود !
پرداختن به پرورش ، اشاعه خوبیهاست نکوداشت پرورش نکوداشت وفای به عهد است.
ماندن سر پیمان ! و ما بدلوا تبدیلاست! غایه الایمان الایقان ، تا کجا ؟ تا سر سپردن به فرمان پیر جماران و از آن پس دل ستردن از تردید و سر بردن به زیر سایه امید و دل و دین سپردن به ولایت مطلقه فقیه و اطاعت از رهبر معظم انقلاب اسلامی. و اعبُد ربَّک حتّی یأتیَکِ الیقین! استاد پرورش مظهر عشق است که
هر چه گویم عشق را شرح و بیان
چون به عشق آیم خجل گردم از آن
طول عمر با عزت و سایه وجودی پر نعمت ، جایگاهی سرشار از حرمت و شاگردان با کرامت ، باقیات الصالحات نامیرا در دنیا و عقبی ، بر ایشان از درگاه حضرت منان ، مسئلت می نمایم .
توفیق زیارت و کسب سعادت به زیادت امور ، سلب گشت اما ارادت ثبت قلب گشت !
برای ما دعا بفرمائید
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
سید محمد حسینی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
پایان پیام/
نظر شما