به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فاروج؛ مسعود صادق، سرپرست فرمانداری شهرستان فاروج امروز سه شنبه (۷ اسفند) در جلسه انجمن کتابخانه های شهرستان با بیان اینکه نهادینه شدن فرهنگ مطالعه مثل بسیاری از رویدادهای دیگر در مدارس شدنی است، گفت: این فرهنگ اگر در کودکی نهادینه شود، استمرار می یابد.
وی با بیان اینکه طرح و برنامه ها باید برای مقطع ابتدایی باشد و تحقق آن در سایه تعامل ویژه کتابخانه ها با آموزش و پرورش و همه دستگاه های متولی برای استفاده از ظرفیت یکدیگر است، افزود: اصراری بر داشتن مصوبه های متعدد در یک جلسه نداریم و رویکرد داشتن مصوبه با قابلیت اجرایی بیشتری است.
صادق، با تاکید بر لزوم حضور نخبگان حوزه کتاب و کتابخوانی در جلسات انجمن برای رسیدن به راهکارهای موثر در نهادینه شدن این فرهنگ مغفول مانده، افزود: در پنج روستای شهرستان کتابخانه دایر است و طرح اجرای زنگ مطالعه را از همین روستاها و در فضای مدارس ابتدایی آغاز می کنیم.
وی گفت: اداره کتابخانه های شهرستان با مشارکت کتابداران این طرح را ارائه کند تا در مدارس پیش بینی شده، عملیاتی شود.
مریم مومن زاده، مدیر کتابخانه های شهرستان فاروج گفت: در شهرستان فاروج سه هزارو 613 نفر عضو کتابخانه هستند که از ابتدای امسال 53 هزار و 11 جلد کتاب از سوی این افراد به امانت گرفته شده است.
وی با اشاره به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی از جمله برگزاری نشست های کتابخوانی در سطح کتابخانه ها و مدارس، برگزاری مسابقات کتابخوانی، نشست های قصه گویی و.. افزود: با مدارس ابتدایی در روستاهای دارای کتابخانه تعامل خوبی انجام می شود که باید هدفمند شود.
مومن زاده، بر لزوم سرعت بخشی بر ساخت کتابخانه تیتکانلو تاکید کرد و گفت: امیدواریم با اختصاص به موقع و کافی اعتبارات، ساخت این کتابخانه که عملیاتی شدن آن به درازا کشیده شده، آغاز شود.
در این نشست ارائه طرح و مشارکت در اجرای زنگ مطالعه از سوی اداره کتابخانه های شهرستان و اجرای آن به صورت پایلوت در پنج روستا و بررسی بازخورد آن برای اجرای سراسری آن در سطح مدارس شهرستان، نصب رمپ از سوی شهرداری در ورودی کتابخانه برای حضور پررنگ تر معلولان و نصب تابلو راهنما برای کتابخانه های روستایی مصوب شد.
نظر شما