بیت اله احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک، ابراز داشت: برگزاری جشنواره نشریات و وبلاگ نویسی روستایی و عشایر کشور، یک فکر و ایده بسیار زیبا و خلاقانه و البته ضروری بود که اولین دوره آن به میزبانی استان مرکزی و شهر اراک برگزار شد.
برگزیده اولین دوره جشنواره نشریات و وبلاگ نویسی روستایی و عشایر کشور افزود: وبلاگ ها و نشریات روستایی و به ویژه عشایری، رسانه هایی هستند که پتانسیل ها و ظرفیت های فرهنگی و گردشگری و اقتصادی و هنری معرفی نشده را تبیین می کنند.
این خبرنگار ادامه داد: متاسفانه اخبار و گزارش ها و تصاویر روستاها و عشایر کشور، جایی در رسانه ها و مطبوعات کشوری و حتی محلی ندارند و این یک آسیب و غفلت رسانه ای است.
برگزیده جشنواره نشریات و وبلاگ های روستایی کشور خاطرنشان کرد: متولیان فرهنگی و رسانه ای باید با اهمیت دادن به رسانه های روستایی و عشایری، از به فراموشی سپرده شدن فرهنگ و سنن ناب روستایی جلوگیری کنند.
احمدی با اشاره به مهاجرت روستائیان به شهرها اذعان داشت: یکی از مهم ترین دلایل مهاجرت روستائیان به شهرها که مشکلات عدیده فرهنگی و اقتصادی را متوجه کشور کرده، همین بی تفاوتی رسانه ها به روستانشینان است.
این خبرنگار و روزنامه نگار ادامه داد: اگر رسانه ها پتانسیل ها و فرصت های فرهنگی اقتصادی روستایی را در رسانه ها منعکس کرده و ابعاد مختلف آن را برای عموم مردم تحلیل کنند نه تنها شاهد عدم مهاجرت روستاییان به شهرها خواهیم بود بلکه بسیاری از سرمایه گذاران نیز علاقمند به سرمایه گذاری در مناطق روستایی خواهند شد.
وی در بخش دیگری با اشاره به ضرورت تداوم برگزاری جشنواره نشریات و وبلاگ نویسی روستایی تاکید کرد: این جشنواره نه تنها باید هر ساله به میزبانی یکی از استان ها برگزار شود، بلکه باید دوره های آموزشی به صورت مستمر در طول سال برای فعالان رسانه ای روستایی ادامه پیدا کند.
احمدی افزود: پیشنهاد می کنم برگزاری این جشنواره که هر ساله در یکی از استان ها برگزار خواهد شد، به خود فعالان رسانه ای روستایی سپرده شود، تا ظاهر این جشنواره نیز متناسب با فرهنگ و آداب روستایی تدارک دیده شود.
این خبرنگار در پایان گفت: جای خالی یک خبرگزاری و نشریه سراسری روستایی در کشور ما خالی است که از این طریق، اخبار و فعالیت های دهیاری ها و روستائیان و پتانسیل های فرهنگی و اقتصادی و هنری روستاها به صورت ملی منتشر شود.
نظر شما