به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اعزامی به مهر فارس، «حجت الاسلام فاضل میبدی» امروز ( دوشنبه 6 اسفند) در مراسم اختتامیه همایش ملی «ریحانه النبی(ص)» با تأکید بر اینکه در این اوضاع فلاکت بار دنیای اسلامی مسلمانان می توانند، این بانوی نمونه را الگو و سرمشق خود قرار دهند، گفت: بنابراین باید شخصیت این بانو از موزه تاریخ بیرون آمده و به شکل امروز بررسی شود.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: برخی به اصطلاح مبلغان و مداحان، این کهکشان بی کران هستی را با قیمت های تار و شکسته خود در چشم تماشاگران تاریخ تار و تیره به نمایش گذاشته اند که جز مظلومیت مضاعف نمی توان نام دیگری بر آن نهاد.
وی با اشاره به فریادهای اعتراض فاطمه (س) را در درد پهلو و استخوان خلاصه کردند، بیان کرد: اگر رهبری جامعه ای نوپا به دست کسانی افتد که سزاواری آن را ندارند، جامعه به روزگاری خواهد افتاد که پس از رحلت پیامبر (ص) رخ داد.
میبدی با بیان اینکه در ایام ولادت یا وفات آن حضرت به جای بازخوانی تاریخ و خطبه آتشین او احساس خطری که نسبت به آینده اسلام و قرآن داشت، خاطرنشان کرد: چرا باید با ذکر مصائب نادرست شخصی چهره حقیقی فاطمه را در لایه هایی از اخبار بی پایه گم کنیم و از تعالیم انسان سازش بی بهره بمانیم.
این استاد حوزه و دانشگاه تربیت این بانوی عالم را نشان از هویت زن در عصر تحقیر هویت زن، عنوان کرد: تربیت فاطمه به گونه ای رقم خود که هیچ زنی در آن روزگار واجد چنین هویتی نشده بود، او آزادانه در مسجد در برابر چشم همه تاریخ می ایستد و باب انتقاد از وضع موجود را می گشاید و این درسی است برای همه زن های تاریخ تا آزادانه سخن بگویند و انتقاد کنند.
نظر شما