علی نصیبی در خصوص برگزاری نخستین جشنواره نشریات ورسانه های مجازی روستا و عشایر کشور به میزبانی استان مرکزی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک، گفت: در بحث ارتقای سواد رسانه ای مردم استان گلستان به بحث آموزش تکیه کردیم و این امر را با ظرفیت دهیاری و سایر ادارات در محیط های روستایی انجام داده ایم.
مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری استان گلستان افزود: تاکنون دوره های آموزشی آشنایی با فضای مجازی و سواد رسانه ای در سطح استان برگزار شده و تصور این است برگزاری این دوره ها با مخاطبین اصلی بانوان و جوانان، تا حدودی در جهت آگاهی بخشی موثر عمل کردیم.
نصیبی ادامه داد: با توجه به وجود شایعاتی که درخصوص عدم بکارگیری از فضای مجازی مرتب بین افراد مطرح می شود، امور روستایی استانداری گلستان اتفاقا این فضا را محلی برای بیان توانمندی ها و ظرفیت ها دانسته و شورای دهیاری به عنوان مهمترین نهاد در روستاها ازظرفیت فضای مجازی برای معرفی توانمندی مردم روستا و گسترش و آگاهی رسانی از دستورالعمل ها استفاده کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه در بحث سواد رسانه ای رصد اخبار ناصحیح یا واقعی باید مد نظر قرار گیرد عنوان کرد: در راستای بحث تاکید برآموزش و آگاهی رسانی بین اقشار روستایی، امسال در تمام روستاهای استان گلستان دوره های آموزشی با این مبحث برگزار شد.
صاحب امتیاز نشریه «دهیار» اظهار کرد: برای ایجاد شغل در روستاها از طریق فناوریهای مدرن باید آموزش به صورت جدی انجام شود زیرا معرفی تجارت موفق و اطلاع رسانی، کسب و کار و اقتصاد روستا و معرفی الگوهای موفق روستایی مستلزم آموزش است.
نصیبی توسعه فضای مجازی و شبکه های اینترنتی را عاملی در جهت افزایش ریسک فعالیتهای تولیدی در مناطق روستایی دانست که میتواند نویدبخش حرکتهای آیندهساز در مناطق روستایی و محروم باشد.
این مقام مسئول ایجاد خدمات رفاهی اولیه را یکی از مهمترین خواسته های روستاییان دانست و گفت: توسعه زیرساخت های فن آوری اطلاعات و ارتباطات در روستاها از جمله اینترنت پرسرعت مورد توجه دهیاری ها است.
مراسم اختتامیه و تقدیر از نفرات برتر جشنواره با حضور دکتر جندقیان معاون دهیاری های سازمان دهیاری های کشور، حجت الاسلام ارزانی مشاور محترم وزیر فرهنگ و ارشاد و دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر کشور و مسئولان ارشد استان مرکزی سه شنبه 7 اسفند ساعت ۹ تا ۱۳ برگزار می شود.
نظر شما