این دو خواهر32 ساله، در حاشیه مرحله استانی بیست وششمین مسابقات قرآنی بسیج و سیزدهمین مسابقات قرآنی«مدهامتان» در امیریه شهرستان دامغان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: از بدو تولد نابینا بودند و فعالیتهای قرآنی خود را نیز از سن هشت سالگی همراه با هم آغاز کرده و وارد عرصه پر نور آیات وحی شده اند.
این روشندلان با بیان اینکه از همان سن هشت سالگی به حفظ قرآن روی آورده و ابتدا به طور خیلی ابتدایی کار حفظ قرآن را آغاز کرده اند افزودند: از سن تقریبا یازده سالگی بود که فعالیت قرآنی ما در این زمینه جدیتر شد و تا سن ۱۸ سالگی نیز ادامه داشت که در این سن توانستیم به یاری خداوند متعال همراه با هم حافظ کل قرآن شویم.
آنها می گویند: البته در این بین از سن ۱۴ سالگی نیز قرائت قرآن را آغاز کردیم و تقریبا به صورت حرفهایتری نیز به امر قرائت پرداختیم و همچنین، از سن ۱۵ سالگی نیز وارد گروه تواشیح شاهرود شده ایم.
سمیه وزهرا می گویند: ما دو خواهر، قبلا عضو گروه تواشیح کوثر شاهرود بودیم که شامل بچههای قرآنی شهر شاهرود بود و همه اعضای آن به جز ما دو خواهر بینا بودند. پس از مدتی بنا به دلایلی از این گروه بیرون آمدیم و الآن گروه تواشیحی از میان نابینایان با عنوان منتظران نور تشکیل دادهایم که هماکنون نیز فعالیتهایی را با این گروه انجام میدهیم.
این دو خواهر فعال قرآنی شاهرودی ادامه دادند: تاکنون در مسابقات مختلفی شرکت کردهایم که شامل مسابقاتی با حضور افراد بینا و نیز مسابقاتی که تنها با حضور افراد نابینا برگزار شد است، میشود.
آنها می گویند: مسابقات مربوط به نابینایان مانند مسابقات آموزش و پرورش استثنایی و مسابقات بهزیستی که در اکثر این مسابقات حائز رتبه و مقام شدیم و توانستیم برای شهرمان افتخارآفرینی کنیم و بیشتر این رتبهها در مسابقات کشوری به دست آمد که شامل رتبههای اول، دوم و سوم مسابقات مختلف در رشتههایی مانند حفظ، قرائت و ترتیل میشود.
این قاریان افزودند: از مسابقات بین بچههای بینا نیز میتوانم به مسابقاتی مانند رقابتهای امور ایثارگران که بین فرزندان جانباز برگزار شدو همچنین، در مسابقات قرآن آموزش و پرورش و هلال احمر و نیز مسابقات اداره اوقاف نیز شرکت کردهایم که در این مسابقات نیز رتبههایی را کسب کردیم.
سمیه وزهرا در خصوص اساتید خود می گویند:از سن هشت تا هجده سالگی که بنده و خواهرم در مسیر حفظ کل قرآن کریم و نیز رشتههای دیگری مانند قرائت قدم برداشتیم، اساتید زیادی داشتیم که زحمات فراوانی را برای ما متحمل شدند. از هنگامی که به صورت جدی به حفظ قرآن پرداختیم یکی از بچههای نابینا به نام فاطمه پایدار که از قرآنیان شهر شاهرود هستند و کلاس قرآن داشتند، به عنوان مربی به ما کمک فراوانی کرد و باعث شد تا ما کار حفظ را جدیتر دنبال کنیم. پس از اینکه در این زمینه بیشتر با قرآن مأنوس شدیم یکی از اساتید دیگر شاهرود به نام «کامران زماننامیان» به صورت خصوصی به تربیت قرآنی ما پرداخت که البته پس از اینکه وی از شاهرود مهاجرت کرد، ما با یکی از اساتید دیگر به نام «احمد خدابخشیان» کار را دنبال کردیم و به مدت تقریبا دو سال نیز در خدمت ایشان بودیم که البته در این راستا در کنار حفظ قرآن کریم به رشتههای دیگری همچون تجوید و قرائت نیز میپرداختیم. پس از این مدت با دو نفر دیگر از اساتید قرآنی شاهرود به نامهای« مهدی وفائینژاد و عباس دلالی »نیز کار کردیم که البته هماکنون تقریبا میشود که دیگر به کلاس نمیرویم و سعی میکنیم که خودمان به تمرین بپردازیم.
این فعالان قرآنی با اشاره به اینکه در حال حاضر برخی کلاسهای خانگی را به همراه هم با حضور بانوان سطح شهرمان برگزار میکنیم اظهارداشتند: البته در گذشته مدتی را در جامعةالقرآن به تدریس صوت و لحن میپرداختیم وهمچنین، در کلاسهایی که ویژه فرزندان جانبازان نیز بود، تدریس میکردیم که البته در حال حاضر تنها در کلاسهای خانگی مشغول تدریس برای بانوان هستیم.
سمیه وزهرا جعفری،هر دو نفر دیپلم علوم انسانی داشته ودرشهرستان شاهرود ساکن هستند.
.
نظر شما