به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام «عبدالحمید خدری» در جلسه علنی امروز (شنبه۴اسفند) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: طبق تبصره ۱ ماده ۸۲ آئین نامه داخلی مجلس در جلسات علنی، باید صرفاً پیشنهاداتی مطرح شود که توسط نمایندگان و کمیسیونها در زمان مقرر دریافت و به چاپ رسیده باشد و با قانون برنامه مغایرت نداشته باشد.
نماینده مردم بوشهر در مجلس اظهار داشت: سال گذشته که منابع ما مشخص بود و روزانه سه میلیون بشکه نفت فروش داشتیم، همه دیدیم که وضعیت اقتصادی به کجا رسید اما شرایط اقتصادی سال آینده به مراتب سختتر است.
وی ادامه داد: یکی از دوستان حدود ۲۲ دقیقه از زمان مجلس را گرفت و پیشنهادی را مطرح کرد که فقط ۱۶ رأی آورد. کسانی که ادعا میکنند هر دقیقه مجلس هزینه زیادی میبرد، آیا خدا را خوش میآید که زمان مجلس را برای طرح پیشنهادات مکرر خود هدر دهند؟ما باید هر چه سریعتر بودجه سال آینده را تعیین تکلیف کنیم تا به بررسی مسائل مهمتری چون اقتصاد کشور ورود کنیم.
«علی لاریجانی»، رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: تذکر شما خیرخواهانه است و دوستان باید رعایت کنند.
حسینعلی حاجی دلیگانی نیز در تذکری در جلسه امروز گفت: ، ما الان در حین این بودجه ریزی ها و طی کردن مراحل آن و قانون نویسی هستیم. عمده پیشنهادات نمایندگان در بودجه شبیه هم است، عدم ثبات قوانین نیز باعث بی ثباتی در کشور میشود و هیچ کس نمیتواند تصمیم پایدار بگیرد.
نماینده مردم شاهین شهر خطاب به لاریجانی گفت: در سنوات گذشته شما بیشتر دقت میکردید که از تعداد احکام بودجه کاسته شود، به نظر میرسد هم اکنون این طور نیست، این که خود را سرگرم چند حکم کردهاید این را نشان میدهد.
نماینده شاهین شهر گفت: از آن جایی که بحث جداول و شرکتها مطرح است با این پیشنهادات، فرصت کافی برای بررسی وجود نخواهد داشت.
حاجی دلیگانی اظهار داشت: پیشنهاد من این است که به مرکز پژوهشهای مجلس یک فرصت شش ماهه داده شود که تمام قوانینی را که بناست از آنان پول تراوش شود، پیدا، احصا و کدگذاری کنند که ما این همه خود را مشغول تصویب تبصره و متن نکنیم وهمان طوری که برای قانون برنامه ششم توسعه، احکام و تبصرههای پنج ساله دادیم برای قانون بودجه هم این احکام و تبصرهها را باید در نظر بگیریم.
علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این اخطار گفت: این اخطار وارد است، نمایندگان در پیشنهادات خود این را در نظر بگیرند./
نظر شما