کشف و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی هدف اصلی مسابقات مدهامتان

مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی گفت: کشف و شناسایی استعداد های برتر قرآنی فعال کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور از مهمترین هدف مسابقات مدهامتان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، حجت الاسلام اباذر بیگی، مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری آذربایجان غربی، صبح امروز(3اسفند) در مراسم افتتاحیه سیزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان که در سالن اجتماعات خانه مطبوعات استان برگزار شد، گفت: انسان همواره دست بدامان خداست و گاهی بیماری هایی در بر انسان حاصل می شود که فقط بدست طبیبی چون خدا در مان می شود و نام این مسابقات نیز یکی از نام های خاص الهی و کوتاه ترین آیه قرآن کریم است.

 

وی افزود: در نهج‌البلاغه، امیرالمومنین هنگامی که می‌خواهد نبی مکرم اسلام را به مردم معرفی کند، می‌گوید که ای مردم، پیامبر، طبیبی دوره‌گرد بود که به عشق این که بیماری را درمان کند، به طور دائم نسخه طبیبانه و طب خود را به همراه داشت و بین مردم می‌گشت، هرچند که این بیماری سخت و سنگین بود، آن‌هایی که به طبابت این طبیب دل دادند و تسلیم طبابت او شدند، درمان شده و از بیماری نجات پیدا کردند.

 

بیگی با بیان اینکه باید خالق هستی را خوب بشناسیم، تصریح کرد: اگر انسانی جاهل به هستی و دنیای خود باشد، بیمار است و این بیماری روزی او را به هلاکت می رساند.

 

مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی تصریح کرد: این دوره از مسابقات در دو رده سنی ۱۶ تا ۳۰ سال و ۷ تا ۱۶ سال برگزار می‌شود.

 

وی اضافه کرد: رده سنی ۱۶ تا ۳۰ سال در بخش قرائت تحقیق و حفظ کل و رده سنی ۷ تا ۱۶ سال در بخش قرائت ترتیل، حفظ جز ۳۰، اذان، قرائت نماز، قرائت تقلیدی و نقاشی شرکت دارند.

 

بیگی خاطرنشان کرد: کشف و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی فعال کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور در قالب ایجاد رقابت سالم، شناسایی و ارتقای سطح اطلاعات عمومی و تخصصی نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به فعالیت‌های قرآنی، ترغیب و تشویق مدیران کانون‌ها به کشف استعدادهای محلی و منطقه‌ای فعال قرآنی، ایجاد زمینه مناسب برای حضور نوجوانان و جوانان در مسابقات سازمان اوقاف و امورخیریه و سایر مسابقات ملی و بین‌المللی قرآن کریم از جمله اهداف این مسابقات به‌شمار می‌رود.

 

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی و قرآنی جهت تقویت بخش فعالیت‌های قرآنی در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور و همچنین آشنایی بیش از پیش مسئولان و مردم با استعدادها و ظرفیت‌های قرآنی موجود در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نیز از دیگر اهداف این مسابقات است.

 

گفتنی است، در بخش قرائت تحقیق برادران ۲ نفر به مرحله کشوری راه خواهند یافت و در بخش حفظ کل برادران ۱ نفر، قرائت ترتیل ۱ نفر و حفظ جز ۳۰ نیز ۱ نفر به مرحله کشوری راه می‌یابند.

 

همچنین، در بخش خواهران نیز در بخش قرائت تحقیق ۱ نفر، در حفظ کل ۱ نفر، در قرائت ترتیل ۱ نفر و در حفظ جز ۳۰ نیز ۱ نفر به مرحله کشوری راه خواهند یافت و همچنین در بخش نقاشی نیز ۳ اثر برگزیده خواهد شد و در بخش اذان ۱ نفر و قرائت تقلیدی نیز ۳ نفر در مرحله کشوری حضور می‌یابند.

کد خبر 767817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha