به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «مریم یوسفی» امروز (۱ اسفند) در آیین آغاز دوره بازآموزی طرح نوروزی ۹۸ و مسابقات امداد و نجات منطقه ۳ خراسان رضوی گفت: بالغ بر چهار هزار نفر نجاتگر آموزش دیده و دارای درجه رتبه بندی شده، در طرح نوروزی امسال حضور فعال دارند البته تعداد جمعیت امدادگران استان بیش از این میزان است که چون هنوز دوره های رتبه بندی را طی نکرده اند، در این آمار وجود ندارند.
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر خراسان رضوی دوره های بازآموزی را در طول سال سه دوره شامل تابستانه، زمستانه و نوروزی عنوان کرد و گفت: ۲ دوره نخست در شهرستان ها برگزار می شود، ولی با توجه به افزایش سفرهای نوروزی به این استان، برگزاری دوره های بازآموزی نوروزی برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لذا به صورت منطقه ای برگزار می شود.
یوسفی افزود: بر این اساس استان را به چهار منطقه تقسیم کردیم تا در این دوره های بازآموزی افراد بیشتری شرکت داشته باشند که شامل: قوچان، تایباد، نیشابور و تربت حیدریه است که هر کدام از این شهرستان ها، شهرستان های همجوار خود را پوشش دهند.
وی ادامه داد:دوره بازآموزی طرح نوروزی ۹۸ و مسابقات امداد و نجات منطقه ۳ خراسان رضوی با حضور ۱۲۰نفر از شهرستان های گناباد، مهولات، بجستان، بردسکن، کاشمر، تربت جام، خواف، رشتخوار، فریمان و تربت حیدریه روز چهارشنبه به میزبانی تربت حیدریه آغاز و چهار روز ادامه دارد.
«محمد ابراهیم داوودیان» هم در این مراسم با بیان اینکه هر چند جمعیت هلال احمر این شهرستان از جمله دستگاههای بسیار فعال است اما امکانات آموزشی اش در شان این سازمان امدادگر و خدمت رسان نیست، افزود:مسئولان جمعیت هلال احمر استان باید به این مهم توجه داشته باشند که شهرستان تربت حیدریه به لحاظ سابقه تاریخی، دارای موقعیت خاص و مهمی در منطقه است و همین اهمیت ها موجب شده تا فرمانداری تربت حیدریه به معاونت استانداری ارتقا یابد و شایسته است دستگاههای اجرایی نیز به موازات این ارتقا اعتباراتشان افزایش یابد و از موقعیت ممتازتری برخوردار شوند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار تربت حیدریه ادامه داد: افزایش اعتبارات پژوهشی، آموزشی و پیشگیرانه موجب کاهش هزینه های درمان و امدادرسانی است و از مسئولان جمعیت هلال احمر استان می خواهیم نسبت به رفع کمبودهای آموزشی و امدادرسانی تربت حیدریه توجه بیشتری داشته باشند.
وی گفت: آموزش همگانی و آموزش خانواده ها در مواجهه با مخاطرات به تعداد پنج هزار و ۲۰۰ خانوار و با جمعیتی افزون بر ۲۰ هزار نفر، برگزاری طرحهای آموزشی برای دانش آموزان در ۷۲ مدرسه، عقد تفاهمنامه با شهرداری برای آموزش گروههای امداد در ۲۷ محله، برگزاری دوره های آموزشی ۲۲ ساعته به تعداد ۵۰ دوره و با شرکت افزون بر هزار نفر و برپایی دوره آموزش همگانی در سطح شهرستان با شرکت سه هزار و ۵۰۰ نفر از جمله اقداماتی است که طی یک سال اخیر در حوزه آموزش هلال احمر در تربت حیدریه رخ داده است.
«رضا مومن زاده» هم در ادامه مراسم با اشاره به اینکه هدف دوره بازآموزی طرح نوروزی ۹۸ و مسابقات امداد و نجات منطقه سه خراسان رضوی تجدید دوره های آموزشی و ارزیابی توانمندی امدادگران است، ادامه داد:امدادگران و نجاتگرانی از شهرستانهای گناباد، مه ولات، بجستان، بردسکن، کاشمر، تربت جام، خواف، رشتخوار، فریمان و تربت حیدریه در این دوره آموزشی شرکت کرده اند.
رییس جمعیت هلال احمر تربت حیدریه اظهارداشت: در مسابقات امداد و نجات منطقه سه خراسان رضوی هم که در کنار این دوره آموزشی برگزار می شود ۱۲۰ شرکت کننده مرد در چهار ماده کوهستان، جاده، آوار و اسکان با یکدیگر رقابت می کنند همچنین جمعیت هلال احمر شهرستان تربت حیدریه دارای سه پایگاه ثابت در مناطق گرماب، کامه و زاوه است.
نظر شما