به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، «مهرداد نصرتی» در نهمین همایش و نمایشگاه مدیریت شهری و روستایی در تالار شهید آوینی با اشاره به میزبانی کیش از هشت دوره همایش شهر ایده آل، اظهار کرد: با توجه به ناملایمات اقتصادی در کشور قرار بر این بود که این همایش در سال جاری برگزار نشود اما با درایت شاهد برگزاری آن در شهر زیبای بندرعباس هستیم.
وی افزود: این شیوه، روشی خواهد بود که از این پس مابقی شهرها که از جاذبه های گردشگری برخوردارند برای معرفی این جاذبه ها و استقبال از صنعت گردشگری میزبان همایش شهر ایده آل باشند.
نصرتی به تبیین اهداف برگزاری همایش شهر ایده آل پرداخت و عنوان کرد: در شرایطی که کشور با رکود اقتصادی و تحریمهای ظالمانه مواجه است و صنعت ساختمان نیز با رکود در ساختوساز مواجه شده است، یکی از صنایع جایگزین برای رسیدن به درآمد پایدار توسعه، صنعت گردشگری است.
وی با تاکید بر اینکه گردشگری شهری و ساحلی باید بیشاز پیش در دستور کار شهرداران و دهیاران قرار گیرد، گفت: فضایی باید فراهم شود که با تغییر نگاه، گردشگری را پیشآهنگ تولید درآمد پایدار قرار دهیم.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع سازمان شهرداریها و دهیاریهای كشور افزود: همایش امروز با هدف هم اندیشی جهت یافتن راهکار در راستای شکوفاسازی شهرها و روستاهای کشور در شرایطی کنونی حاکم بر اقتصاد کشور در حال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه هم اینک هزار و 91 شهر کوچک کشور در پرداخت حقوق ماهیانه با مشکل روبرو هستند، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که خلاقیتی به خرج دهیم تا از این شرایط خاص تحریم ها با اقتدار و سربلندی عبور کنیم.
نصرتی افزود: باید بررسی کنیم که چگونه میتوان از تجارب خوب یکدیگر در عرصههای ملی و بینالمللی بهره ببریم تا بهترین خدمات را ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه 27 هزار تجربه موفق و راهحل برای شتاب گیری مرحله توسعه در دستور کار قرار دارد، گفت: در همین راستا نیز شش کارگروه با عضویت شهرداران مشخصشده و دیگر هر موضوعی نیاز به ابلاغ یا تصویب باشد در این کارگروهها مطرح و ارائه میشود.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع سازمان شهرداریها و دهیاریهای كشور با ذکر این نکته که نسخه واحدی برای مدیریت شهرداری ها وجود ندارد، تصریح کرد: شهرداریها با توجه به نیاز و شرایط خود باید اداره شوند و در شرایط فعلی با تولید درآمد ناپایدار ضعیفی حتی در کلانشهرها مواجه هستیم.
وی به مطالبات شهرداری ها از دستگاه های دولتی و بخش خصوصی اشاره و عنوان کرد: اینکه با چه شرایطی ورود پیدا کنیم تا این مطالبات وصول شود را می توان از تجربه های بانک ها و دیگر دستگاه ها استفاده کرد.
نصرتی در بخش دیگری از سخنان خود به حذف بند پرداختی 10 درصدی عوارض سوخت از منابع درآمدی سازمان شهرداریها و دهیاریهای كشور در سال جاری اشاره و تصریح کرد: این موضوع مشکلاتی در پرداخت حقوق برای شهرداریهای کوچک را به وجود آورده بود که با پیگیری های انجام شده حداقل بخشی از سه هزار و 200 میلیارد تومان وصول و پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه این بند و ردیف در بودجه سال آینده دیده شده است، گفت: پنج هزار و 500 میلیارد تومان اوراق مشارکت در سال جاری انتشار یافت که با مشکلاتی روبهرو بود که این مشکل در حال حاضر برطرف شده و در سال آینده به هشت هزار میلیارد تومان ارتقا مییابد.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع سازمان شهرداریها و دهیاریهای كشور با بیان اینکه هزار میلیارد تومان برای هزینه در بخش محیطزیست بهویژه پسماند و زباله سوزها نیز در بودجه سال آینده اختصاصیافته است.
نصرتی از برگزاری آزمون استخدامی برای 50 هزار نفر از کارکنان قراردادی و شرکتی شهرداری و دهیاری ها به عنوان دغدغه جدی این سازمان برشمرد و افزود: پس از برگزاری جلسات مختلف نیز قولهای خوبی گرفته شد و آئیننامه اصلاحی نیز نهایی و با تصویب آن تمامی دغدغهها برطرف خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هزار و 750 میلیارد تومان بودجه به عنوان سرمایه سرگردان در اختیار بخش خصوصی قرار دارد، اظهار کرد: شهرداریها و دهیاریها باید به دنبال راهی برای جذب این سرمایهها باشند که نیاز به اتحاد و برنامهریزی و ایجاد افقی مناسب در شهرداریها و دهیاریهاست.
نظر شما