ریشه ها و آداب هنری کشور را به جوانان معرفی کنیم

شریفی آل هاشم در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره هنر جوان گفت: یکی از اهداف بلند مدت جشنواره این خواهد بود که بتوانیم ریشه ها و آموزه ها و آداب هنری کشور را به قشر جوان منتقل کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از  پایگاه خبری حوزه هنری، هفتمين جشنواره هنرهای تجسمی هنر جوان با معرفی برگزیدگان و با حضور محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری و جمع کثیری از هنرمندان پیشکسوت و جوان این عرصه سه شنبه 30 بهمن ماه در حوزه هنری برگزار شد.

 

«سید حمید شریفی آل هاشم» دبیر این دوره از جشنواره در سخنانی با بیان این که امشب در واقع افتتاح هفتمین دوره جشنواره است، اظهار کرد: با توجه به این که برگزاری این جشنواره چند سال به تعویق افتاده بود، امیدوارم این دوره آغاز جدیدی برای جشنواره هنر جوان باشد.

 

وی ادامه داد: خدا را شاکرم که این توفیق را به من داد که از بنیانگذاران جشنواره هنر جوان باشم و برای اغاز دوره جدید هم توفیق خدمت گذاری داشته باشم. همچنین از عزیزانی که امکان برگزاری جشنواره را مجددا فراهم کردند، به ویژه از سید مسعود شجاعی طباطبایی و عزیزانمان در معاونت هنری و مسئولان حوزه هنری تشکر می کنم.

 

این هنرمند پیشکسوت اظهار داشت: سپاس دیگر من این است که حوزه هنری بر اساس نیازی که عرصه هنرهای تجسمی داشته و دارد، زمانی از داشتن فضاهای نمایشگاهی حرفه ای و مطلوب بی بهره بود. به برکت برگزاری جشنواره هنر جوان و حمایت دوستان و مسئولان، فضاهای خوبی برای برپایی نمایشگاه ایجاد شد.

 

وی درباره دوره های بعدی برگزاری جشنواره هنر جوان نیز گفت: ان شا الله این جشنواره سال دیگر به صورت استانی برگزار خواهد شد تا بتوانیم به صورت فعالیت کارگاهی در استان های مختلف هر دو سال یک بار جشنواره را دنبال کنیم و آثار استانی در سال بعدی در جشنواره ملی سرازیر شود.

 

شریفی آل هاشم افزود: ایجاد و تشکیل هیات علمی مناسب و دبیرخانه دائمی جشنواره از دیگر اتفاقات خوب جشنواره بود. همچنین در این دوره بخش پژوهش و مقاله به دلیل جایگاه مباحث نظری اضافه شد و آغاز این کار لازم بود.

 

دبیر هنری هفتمین جشنواره هنر جوان با اشاره به اهدافی که برای جشنواره تعریف شده است، گفت: معمولا در جشنواره ها اهداف بلند مدت فراموش می شود، ما تلاش داریم جشنواره هنر جوان این گونه نباشد. یکی از اهداف بلند مدت این خواهد بود که بتوانیم ریشه ها و آموزه ها و آداب هنری کشور را به قشر جوان منتقل کنیم و شناساندن هنرمندان پیشکسوت و شاخص نخستین گام ما در این زمینه بوده است. در این دوره از یک هنرمند شاخص و پیش قراول هنر انقلاب اسلامی تجلیل می کنیم تا آثارش الگویی برای جوانان باشد.

 

وی در پایان سخنانش با تاکید بر این که آثار تجسمی زمانی بروز و ظهور پیدا می کند که به غیر از هنرمند، عوامل دیگری هم دخیل باشند، عنوان کرد: یکی از این عوامل کسانی هستند که دیده نمی شوند و دوستانی هستند که امور نمایشگاهی را به عهده می گیرند . در حوزه هنری دوستان بسیاری داریم که اگر نبودند آثار هنری دیده نمی شد و یکی از این افراد مهدی مرادی است.

 

در ادامه از مهدی مرادی به پاس تلاش هایش در بخش اجرای برپایی نمایشگاه هفتمین جشنواره هنر جوان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

 

بزرگداشت مقام هنری مرتضی اسدی

در ادامه ، آئین بزرگداشت مقام هنری« مرتضی اسدی» هنرمند پیشکسوت هنرهای تجسمی با حضور محسن مومنی شریف، سید مسعود شجاعی طباطبایی و سید حمید شریفی آل هاشم روی صحنه برگزار شد.

 

مرتضی اسدی در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از برگزار کنندگان این مراسم، گفت: خوشحالم که با دو هنرمند و جانباز بزرگ، سید حمید شریفی و سید مسعود شجاعی عزیز سال ها همراه بوده ام.

 

گفتنی است؛ داریوش حجازی نیز در این مراسم چند قطعه به یاد ماندنی را برای حضار اجرا کرد.

 

همچنین رسالت بوذری مجری و کارشناس تلویزیون اجرای این مراسم را بر عهده داشت.

 

در پایان نمایشگاه آثار منتخب این دوره از جشنواره با حضور مسئولان و هنرمندان افتتاح شد.

 

کد خبر 767298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha