به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، «فاطمه دژ برد» امروز (۳۰ بهمن)در نشست خبری نخستین رویداد ملی نوآورانه خاتون ویژه بانوان با بیان اینکه با برقراری ارتباط با آستان قدس رضوی توانستیم یکی از باغهای مشهد را به بخش بانوان و فعالیتهای فرهنگی اختصاص دهیم، این باغ با توجه به محدودیتهای بانوان به آنها ارائه شده است، گفت:شورای راهبری آمادگی خود را اعلام کرده و جلسات متعددی در راستای تعیین دقیق طرح اولیه باغ برگزار شده، طرح مذکور به تولیت آستان قدس ارائه و پذیرفته شد.
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی گفت: خلاءهایی در بخش فرهنگی و اجتماعی در جامعه وجود داشته که در سالیان سال به شیوههای مختلفی در راستای برطرفسازی آنها گامهای بزرگی برداشته شده اما همچنان این خلاءها وجود داشته و باید تدابیر بهتری اندیشیده شود تا بانوان با قدرت بیشتری در جامعه حاضر شوند.
وی اظهارداشت:در حال حاضر به دستاوردهای انقلاب اسلامی دست مییابیم، با تخصص و تعهد افراد خلاءها پر شده و از طرفیتها استفاده میشود، موانع بسیاری وجود داشته و باید بستری در این راستا برای بانوان فراهم شود، این بستر باید جذابیت فرهنگی و ورزشی دارد.
دژ برد ادامه داد: اردوگاه خاتون میتواند بستر امور فرهنگی، اجتماعی و ورزشی باشد، باید رویکرد خلاقانه صورت پذیرد و با نوآوریهای فرهنگی و اجتماعی، حضور بانوان پررنگتر شود، قرار بر برگزاری استارتآپهایی در استان شده است، باید نخستین آن در اردوگاه خاتون با محوریت اجتماعی صورت بگیرد.
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی افزود: تاکنون ۷ هزار و ۵۰۰ نفر به این اردوگاه مراجعه کردند، برخی برنامهها به صورت ثابت برگزار میشوند، به عنوان مثال دختران زیر ۱۲ سال در برنامههای مختلفی در قالب ۵ تا ۶ مکان حضور دارند، برخی برنامهها نیز به صورت موقتی اجرا میشود، برنامههای متعدد با مناسبتهای متعددی اجرا میشود.
وی بیان کرد: در فاز نخست، ۱۸ هکتار به بخش بانوان اختصاص یافت و به طور کلی قرار بر تخصیص ۱۱۴ هکتار به بخش بانوان است، برای فعالیت در این اردوگاه، مبلغی جزئی جهت بیمه اخذ میشود و بنا بر نوع کارگاهها و اساتید، این مبالغ بالا و پایین دارد، دلیل اخذ مبلغ مشخصی از افراد، ایجاد تعهد در بانوان برای حضور در برنامهها است.
در ادامه نشست هم «علیاصغر سعدآبادی» اظهار داشت: طی فراخوانی از بانوان درخواست کمک در حوزه مشکلیابی شده بود که تاکنون 780 نظر ثبت نام و 140 ایده به پیشرویداد دعوت شدند، پیش رویداد از 9 تا 11 بهمنماه برگزار شده و آموزش عملیاتی کردن ایدهها صورت میپذیرفت.
دبیر علمی این رویداد ادامه داد: این برنامه ویژگیهای مختلفی دارد، بسیاری از افراد بر این باورند که مسئولان و اساتید دانشگاه میتوانند در حل مشکلات نقش داشته باشند، اخیراً یکی از بانوان با تحصیلات کم و دارای سه فرزند در روستای دور افتادهای یکی از مشکلات را شناسایی کرده و در حال حاضر بیزینسپلن مینویسد.
سعدآبادی خاطرنشان کرد: در صورت انجام طرحهای مختلف توسط دولت، هزینههای بسیاری باید پرداخته شود اما در صورت حضور افراد، این هزینهها معقولتر میشود، ایدهها مورد ارزیابی و در نهایت مورد استفاده قرار میگیرند، ایدهها در بخشهای مختلف اجتماعی، فرهنگی و نظایر این موارد استفاده میشوند.
نظر شما