سندآمایش مبنای تصمیم گيري در حوزه اجرايي قرار گيرد

معتمدیان بر ضرورت اجراي مطالعات آمايش استان تاکيد کرد و گفت: اين مطالعات باید مبناي تصميم گيري ها و برنامه ريزي ها در استان قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، «محمد صادق معتمديان» در جلسه نشست تخصصی بررسی مطالعات آمايش استان اظهار کرد: با توجه به گستردگي و نگاه همه جانبه اين مطالعات، اميد است برنامه هاي کوتاه، ميان و بلندمدت استان با رويکرد آمايشي تدوين و اجرايي شود.

 

 

مقام عالی دولت در استان، ضمن تاکید بر ضرورت هم سویي علم و عمل در نيل به توسعه، تصريح کرد: نظر نخبگان و دانشگاهيان استان مي بايست در حل مسائل عمده استان مورد توجه قرار گيرد و حلقه ارتباطي بين دانشگاه و حوزه اجرا در استان ايجاد شود.

 

 

وی با بیان اینکه مطالعات آمايش استان مي‌تواند زمينه را براي اين هم سويي و هماهنگي فراهم کند، يادآورشد: با توجه به موقعيت استراتژيک استان در منطقه و کشور و نيز همجواري با افغانستان، ضرورت توسعه روابط با اين كشور بر پايه توسعه اقتصادي دو جانبه بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.

 

 

استاندار خراسان جنوبی، ضمن اشاره به توسعه راه‌های استان و نقش آن در برنامه ریزي هاي آينده استان گفت: زيرساخت هاي مورد نياز براي توسعه تجارت و استفاده از پتانسيل مرز در توسعه استان بايد فراهم شده و اين مهم به عنوان يک اولويت، مورد توجه قرار گيرد.

 

 

معتمدیان تأکید کرد: مطالعات آمایش استان بايد به منظور فراهم کردن زمينه اجرا و اطلاع رساني به دستگاه هاي اجرايي در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان مطرح و به عنوان يك سند بالادستي در تمامي تصميم گيري ها به ويژه در امور كلان و سياست گذاري هاي مهم استان مورد توجه و اتكا قرار گيرد.

 

 

این گزارش حاکیست؛ در ابتدای اين جلسه رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان، گزارشي از نحوه تدوين و نظارت مطالعات آمايش استان ارائه و دکتر خطيب، مجري مطالعات آمايش استان نيز شرح کاملي از مطالعات آمايش استان تبيين کرد.

 

 

برپایه این گزارش؛ نشست تخصصی بررسي مطالعات آمايش استان با حضور استاندار خراسان جنوبي، اساتيد دانشگاه بيرجند، رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان و کارشناسان اين طرح برگزار شد.

 

 

 

کد خبر 767007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha