صلوات یک شعار سیاسی و بیانگر مودت به اهل بیت(ع) است

استاد حوزه علمیه گفت: اهل بیت(ع) محل علم الهی هستند برای همین انسان با صلوات دادن می خواهد خود را به آنان نزدیک کند. انسان نیازمند نفس سلیم است و این نفس سلیم را در بارگاه آل محمد می توان جستجو کرد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «اسفندیاری» در مراسمی که به مناسبت رحلت جانگداز حضرت ام البنین(س) در مسجد جامع غدیر خم(ضرابخانه) برگزار شد، گفت: صلوات دعای مستجاب شده است.

 

این استاد حوزه علمیه درباره مفهوم آل محمد که در صلوات ذکر می شود، گفت: فرق مکتب تشیع با سایر مکتب‌ها به همین مفهوم آل محمد بر می گردد، امام صادق(ع) فرمودند: آل محمد تنها خاندان عصمت و طهارت نیستند بلکه شیعیانی که حق خاندان پیامبر را به جای می‌آوردند نیز در زمره این مفهوم قرار می‌گیرند؛ درک این ظرفیت معنوی نیاز به بصیرت است.

 

حجت الاسلام والمسملین اسفندیاری با بیان اینکه نخستین دسته آل محمد اصحاب کساء هستند، اذعان کرد: دسته بعدی معصومین و دسته سوم را شیعیان پیامبر(ص)  تشکیل می دهند، طبق صریح روایات؛ کسانی که دین و مکتب ما اهل بیت(ع) را تبلیغ می‌کنند از ما خواهند بود، برای مثال پیامبراسلام فرمودند: سلمان از ما است؛ لذا زمانی که انسان صلوات می فرستد درود آن صلوات به خود فرد بر می گردد.

 

وی با بیان حدیثی مبنی بر اینکه صلوات، نور است، گفت: در صلوات پاکی پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) مطرح می شود، اهل بیت(ع) محل علم الهی هستند برای همین انسان با صلوات دادن می خواهد خود را به آنان نزدیک کند. انسان نیازمند نفس سلیم است و این نفس سلیم را در بارگاه آل محمد می توان جستجو کرد.

استاد حوزه علمیه با استناد به روایتی از امام هادی(ع)، ابراز داشت: حضرت می فرمایند: هر که از مکتب ما چیزی یاد نگیرد به بیراهه رفته است؛ صلوات یک شعار سیاسی و بیانگر مودت به اهل بیت(ع) است. امروز برخی مودت به خاندان عصمت و طهارت را کفر می دانند برای همین در انظار عمومی سر کودک شش ساله را از تن جدا می کنند.

حجت الاسلام والمسملین اسفندیاری با اشاره به اینکه انسان باید در برابر عصمت و طهارت(ع) ادب داشته باشد، خاطرنشان کرد: یکی از آداب آن است که انسان هر مومنی را که دید او را از خود بهتر بداند و این ادب اخلاقی است. ادب در برابر خداوند همان بندگی است و ادب نسبت به پیامبر یعنی اطاعت از فرامین حضرت. انسان مومن تسلیم در برابر اوامر الهی است.

وی از مهمترین شاخصه شخصیتی حضرت ام البنین و فرزندان گرامی ایشان را ایثار و گذشت بر شمرد و گفت: زمانی که خبر شهادت فرزندان ام البنین به مادر دادند ایشان شکر الهی را به جای آوردند و این نشان از ایثار و گذشت حضرت است. ایثار و گذشت آن است که انسان علاوه بر خود دیگران را هم ببیند. حضرت ام البنین فرزندان خود را فدایی امام حسین(ع) کرد چون هم خود و هم فرزندانش کوه ادب و ایثار بودند.

 

کد خبر 766995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha