مهدی بیگی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری گلستان، به خبرنگار شبستان در مازندران، با اشاره به اینکه در روستاها، مراکز فرهنگی دولتی وجود ندارد که ارتباط مستقیم با مردم داشته باشند، تصریح کرد: در این راستا کانون های مساجد می توانند با اشاعه فرهنگ ناب دینی این خلاء را پر کنند که این امر اهمیت کانون های مساجد روستایی را بیان می کند.
وی ادامه داد: قسمت زیادی از جمعیت و ظرفیت ها در روستاها هستند، بنابراین می طلبد که از طرف کانون مساجد روستایی، یکسان سازی فرهنگی وجود داشته باشد و امکانات فرهنگی در بین روستا و شهر به طور عادلانه تقسیم شود.
بیگی، تقویت کتابخانه کانون، تقویت روحانی مسجد و ارتقاء سطح آموزش مدیر مسئولان فرهنگی و هنری کانون مساجد، راه اندازی کاروان های فرهنگی و هنری برای ارائه برنامه های فرهنگی در روستاها و استفاده عموم روستائیان و بسترسازی برای رشد استعدادهای جوان و نوجوان در سطوح مختلف دینی، پژوهشی و کمک به آنها را از راهکارهای اجرائی توسعه فرهنگی در روستاها برشمرد.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد گلستان در خصوص مشکلات کارهای فرهنگی در روستاها، بیان کرد: انجام کار فرهنگی در روستا به طور سازمان یافته برای نخستین بار انجام می شود که موثر است و برای تقویت این امر باید در روستاها بررسی و آسیب شناسی شود.
وی بیان کرد: 210 کانون فرهنگی و هنری در استان گلستان وجود داد که 55 درصد آنها کانون های روستایی هستند.
بیگی، طرح بازدید "کانون از کانون" را از کارهای نوین کانون فرهنگی و هنری گلستان اعلام و اذعان کرد: در این طرح، کانونی مجری کار است و 10 کانون روستایی و محلی را دعوت می کنند و برنامه های فرهنگی متنوع را اجرا و یک نوع، تضارب اندیشه و کاری انجام می شود.
پایان پیام/
نظر شما