اجرای طرح شاخص های ارزیابی فعالیت های قرآن وعترت دانشگاه های علوم پزشکی

کارشناس قرآن وزارت بهداشت با اعلام اجرای طرح شاخص های ارزیابی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی دستیابی به نقشه راه در فعالیت ها را از مزایای این طرح برشمرد.

علی مطهری، کارشناس فعالیت های قرآنی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اجرای طرح "شاخص های ارزیابی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی" به خبرنگار شبستان گفت: این طرح پس از یک ماه کار کارشناسانه در 20 بند و 13 پیوست آماده ارسال برای دریافت نظرات و پیشنهادات به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شده است.

وی درباره بندهای این طرح اظهارکرد: برگزاری جشنواره قرآن و عترت در بخش های دانشجویان، استادان و کارکنان، تشکیل کارگاه های آموزشی، انجام فعالیت های پژوهشی، برگزاری جلسات تدبر در قرآن، برپایی آیین های مذهبی ومحافل انس با قرآن، شرکت فعال در نمایشگاه های قرآنی، تقویت جایگاه کارشناسان قرآن و عترت و تجهیز کانون های قرآن و عترت از مهمترین بندهای این طرح محسوب می شود.

مطهری ادامه داد: طراحی ویژه برنامه هایی متناسب با فضای دانشگاهی، انجام فعالیت های ادبی هنری با محور قرآن و عترت و ارتقای کمی و کیفی فعالیت های در دست انجام از بندهایی است که بر اساس آنها دانشگاه های علوم پزشکی در گستره فعالیت های مرتبط با قرآن و عترت مورد ارزیابی قرار گرفته و حداکثر تا 2 هزار امتیاز را کسب می کنند.

 

کارشناس فعالیت های قرآنی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با بیان این مطلب که طرح شاخص های ارزیابی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی بر اساس در نظر گرفتن یک وضعیت مطلوب و یک وضعیت موجود اجرا می شود، تصریح کرد: معیارهایی خاص برای هر قسمت در نظر گرفته شده است که پس از بازدید هیئت کارشناسی مرکز قرآن و عترت بر اساس آنها امتیاز هر دانشگاه مشخص می شود.

وی با پیش بینی اجرای طرح شاخص های ارزیابی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی از اسفند سال جاری عنوان کرد: پس از دریافت نظرات تکمیلی دانشگاه های علوم پزشکی تا انتهای دی ماه، انتظار می رود این طرح از ابتدای ترم آینده تحصیلی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اجرایی شود.

مطهری دستیابی به نقشه راه در فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی را از نتایج اجرای این طرح برشمرد و یادآور شد: ارزیابی صحیح از فعالیت های این عرصه برای شناسایی توانمندی دانشگاه ها و برنامه ریزی همسو با ارتقای کمی و کیفی فعالیت ها از طریق حمایت های معنوی و تخصیص اعتبارات مودرنیاز از مزایایی است که با اجرای این طرح بدست می آید.

پایان پیام/
 

کد خبر 7665

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha