به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، با حضور حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور، 2 سالن چند منظوره ویژه پسرانه و دخترانه در دانشگاه فرهنگیان دزفول به بهره برداری رسید.
سالن چند منظوره در دانشگاه خواهران فرهنگیان به همت حاج حسن بیدلی از خیرین دزفول با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد ريال احداث شده و شامل نمازخانه، سالن اجتماعات، سالن جلسات و سالن آمفی تئاتر است و سالن چند منظوره برادران این دانشگاه نیز با صرف سه میلیارد ریالی از محل اعتبارات دانشگاه فرهنگیان احداث شده است.
«حسین خنیفر»، در آیین افتتاح این پروژه ها، اظهار کرد: برخی گمان می کنند آنچه که باعث توسعه یک کشور می شود منابع مالی و پول است اما واقعیت این است که همت های بالا باعث توسعه یک کشور می شود.
وی با اشاره به افتتاح دانشگاه فرهنگیان در آبادان افزود: دانشگاه فرهنگیان کشور یک دانشگاه بزرگ در راستای تعلیم معلمان است که دارای ۹۶ پردیس مرکزی بوده که خوشبختانه 2 پردیس در اهواز، یک پردیس در بهبهان، یک پردیس در دزفول و یک پردیس در اندیمشک فعالیت دارند و با اضافه شدن دانشگاه فرهنگیان آبادان خوشبختانه ظرفیت خوزستان افزایش چشمگیری نسبت به دیگر استان ها دارد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور، با بیان اینکه خیرین نقش بسزایی در توسعه دانشگاه فرهنگیان داشته اند، تصریح کرد: هر چه دانشگاه فرهنگیان توسعه پیدا کند کمک به مردم در زمینه اشتغال است.
وی تفاوت دانشگاه فرهنگیان با سایر دانشگاه ها را در ایجاد اشتغال دانست و تصریح کرد: در دانشگاه فرهنگیان هر تعداد دانشجو جذب شود به همان میزان اشتغال ایجاد شده چرا که پیش از جذب دانشجو ردیف شغلی تعیین می شود در حالی که سایر دانشگاه ها اینگونه نیستند.
وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال نقش بسزایی در کاهش ناهنجاری ها دارد و طبق بررسی ها به ازای تربیت هر معلم خوب پنج هزار پرونده قضایی کاهش می یابد، اضافه کرد: امیدواریم هر چه زودتر با توسعه دانشگاه های فرهنگیان در خوزستان، این دانشگاه در استان به مرکز جامع تربیت معلم خوزستان تبدیل شود که این مهم با همت مسئولان و کمک خیرین دور از دسترس نیست.
خنیفر، در ادامه به پیشینه دزفول در بحث تولید علم اشاره کرد و اذعان داشت: دزفول از دیرباز دارای مدارس علمیه فراوانی بوده که این مدارس نقش بسزایی در تولید علم داشته اند.
وی با اشاره به وجود مدارس علمیه آیت الله قاضی، آیت الله معزی، آیت الله بیگدلی و آیت الله نبوی در دزفول، عنوان کرد: در گذشته وجود مدارس علمیه در دزفول باعث شده امروز این شهر تبدیل به یک شهر علمی و دانشگاهی شود.
همچنین محمد حیدری، هم با بیان اینکه خیرین در دزفول نقش بسزایی در حوزه های مختلف دارند، ابراز کرد: بسیاری از مراکز آموزشی و درمانی در دزفول با حضور خیرین ساخته شده که این میزان مشارکت در کشور بی سابقه است.
سرپرست فرماندار ویژه دزفول، با اشاره به اینکه جدیدا خیرین در دزفول به حوزه امنیت نیز ورود کرده اند و مجمع خیرین امنیت نیز در این شهرستان شکل گرفته که اقدام بی نظیری در سطح کشور بوده، بیان کرد: باید از همه ظرفیت های شهرستان برای توسعه استفاده کرد و خوشبختانه حضور خیرین در بخش های مختلف قطعا باعث سرعت توسعه خواهد شد.
نظر شما