به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمد حیدری»، شامگاه (چهارشنبه 24 بهمن) در نشست با هنرمندان دزفول، با تاکید بر اینکه سیاست فرهنگی بر تمامی سیاست ها اولویت دارد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی بوده اما در مقام سیاست گذاری و برنامه ریزی کمتر به این جوهره اصلی و رویکرد اصلی انقلاب توجه شده است.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول، با بیان اینکه هنرمند متعلق به یک جغرافیا نیست بلکه متعلق به یک فرهنگ، تاریخ و یک جامعه بشری است، افزود: بین یک هنرمند و غیرهنرمند تفاوت وجود دارد.
وی سخت ترین نوع سیاست گذاری را سیاست گذاری در حوزه فرهنگ و امور فرهنگی دانست و اضافه کرد: ما در معرفی شهرستان دزفول از واژه های فاخر استفاده می کنیم اما در مقام برنامه ریزی و عمل شاهد هیچ گونه کنشی نیستیم.
حیدری با اشاره به اینکه سیاست فرمانداری در قبال فرهنگ و هنر روشن است، ادامه داد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول وظیفه دارد که حلقه وصل فرمانداری با انجمن های فرهنگی و هنری شهرستان باشد.
وی تصریح کرد: قانون در نظام جمهوری اسلامی ایران جغرافیا نمی شناسد بنابراین در حوزه موسیقی نیز باید مُر قانون رعایت شود؛ طبق قانون، موسیقی باید از تمامی جهات بررسی شود و پس از اخذ مجوزهای لازم، شخص دیگری نباید اعلام کند که من به اجرا و برگزاری موسیقی علاقه ندارم.
نادر سعادتی فرد، هم در سخنانی با اشاره به فعالیت انجمن های مختلف هنرمندان گفت: در شهرستان دزفول 11 انجمن فرهنگی و هنری شامل هنرهای تجسمی، خوش نویسان، شعر، نويسندگان جوان، دوستداران کتاب، شاهنامه خوانی، قصه، موسیقی، هنرنمایشی، سینمای جوان و کتاب فعالیت می کند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول، عنوان کرد: همچنین در این شهرستان، 13 گروه نمایشی ثبت شده، 9 آموزشگاه موسیقی، 9 موسسه فرهنگی و هنری، چهار آموزشگاه هنرهای تجسمی، یک آموزشگاه تئاتر، 34 کانون تبلیغاتی فعالیت دارند.
نظر شما