به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «سعید جلیلی» امروز(دوشنبه، ۲۲ بهمن) در جمع نخبگان رسانهایی استان در سالن اجتماعات ناحیه بسیج دانشجویی گیلان بعد از شنیدن دغدغههای جوانان گیلانی با اشاره به ضرورت پاسخگویی به مطالبات مردم گفت: اجرای قسط و عدل از تفاوتهای عمده بین اندیشه سیاسی اسلام با سایر مکاتب به ویژه اندیشههای غربی است بدین معنا که در کنار دولت و کارویژههای دستگاههای حاکمیتی، وظایف و کاویژههایی نیز برای مردم تعریف شده و تمایزی قایل نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر مردم نقش خود را در جامعه ایفا نکنند حاکمیت موفق نخواهد بود افزود: بسیاری از کارویژههای مشترک اگرچه دارای تفاوتهایی در حدود و شکل بوده اما نیازمند تلاش همگان است.
وی بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی را جمهوری اسلامی دانست و تاکید کرد: امام در اوج حکومتداری به بیان حق میپرداخت و در جمهوریت و اسلامیت این انقلاب با کسی تعارف نداشته و تمایزی قائل نبود.
عضو شورای راهبردی روابط خارجی ایران عدم درک صحیح از گفتمان انقلاب را موجب عدم درک صحیح از انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: حکومت به تنهایی قادر نیست بسیاری از کارویژهها را محقق کند و نیازمند مشارکت مردم است.
وی دفاع مقدس را یکی از این کارویژهها دانست و با بیان اینکه اگر مشارکت مردم در دفاع از انقلاب و تمامیت ارضی نبود به موفقیت و پیروزی نمیرسیدیم اذعان کرد: جمهوریت با محتوای اسلامی در دفاع مفدس عینیت یافت و حماسه خلق شد.
جلیلی تاکید کرد: اگر جمهوریت توام با اسلامیت و مشارکت مردمی در حوزههایی چون اقتصاد و فرهنگ بروز کند قطعا موفقیت حاصل خواهد شد.
وی خواستار تعریف تکالیف و نقش آحاد جامعه در پیشرفت کشور شد و بیان کرد: باید بینش و گفتمان در جامعه شکل گرفته و به خودباوری برسیم.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه هر فردی موظف است به اندازه توان خود تکالیفش را انجام دهد افزود: اول باید وظیفه خود را در این عرصه و نبرد تعریف کنیم.وقتی رهبری آتش به اختیار بودن را تاکید و تعریف میکنند یعنی کار فرهنگی در چارچوب قانون و اخلاق که باید در جامعه نهادینه شود.
وی بیتفاوت نبودن نسبت به اوضاع جامعه را فعالیت سیاسی تعریف و اعلام کرد: گفتمان دولت سایه بهمعنای ایجاد حساسیت در اقشار مختلف مردم بهویژه نخبگان نسبت به اوضاع سیاسی کشور است تا با رفتاری صحیح موجب تحول شود.
جلیلی با اشاره به اصل امر به معروف و نهی از منکر آن را ایفای نقش دانست و افرود: وظیفه مسئولان شفافگری مسائل در جامعه است.
وی با بیان اینکه هر کس باید آگاه به وظایف خود باشد تاکیدکرد: باید برای عموم جامعه برنامه داشته باشیم. کار انقلابی کردن حمایت از کار درست و انتقاد از کار نادرست است.
عضو مجمع تشحیص مصلحت نظام گفتمان را تبدیل شدن به باور عمومی جامعه تعریف کرد و گفت: باور عمومی جامعه نیازمند همت و تلاش همگان است.
وی با تاکید بر اینکه بسیاری از مسائل جامعه با حضور و مشارکت مردم حل خواهد شد تصریح کرد: جهت رسیدن به هدف اولویتها شناسایی و طرحها گام به گام تعریف شود.
نظر شما